2018-02-28 21:31:21
Φωτογραφία για Τη Χρυσή Αυγή καλεί στο ΥΠΕΘΑ ο Καμμένος για ενημέρωση
Πρόσκληση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ενημερωθεί για διαβαθμισμένα θέματα των εξοπλιστικών προγραμμάτων από τους αρμόδιους επιτελείς στο ΥΠΕΘΑ, απευθύνει γραπτώς ο

υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μέσω της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καταθέσει ερώτηση σχετική με τα κοινά προγράμματα Ελλάδας - Κύπρου που είχαν ανακοινώσει ότι προχωρούν μέσω της Μόνιμης Διαρθρωμένης συνεργασίας (PESCO ) οι δυο υπουργοί άμυνας.

Απαντώντας ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αυτά είναι απόρρητα και κάλεσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πληρέστερη ενημέρωση στο υπουργείο.

Πιο συγκεκριμένα, στην απάντησή του αναφέρει:

Σε απάντηση της Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικόλαος Κούζηλος με θέμα «Κοινά εξοπλιστικά προγράμματα Ελλάδας-Κύπρου» σας γνωρίζω ότι, αρκετά από τα στοιχεία της απάντησης είναι διαβαθμισμένα, μη δυνάμενα να αποδεσμευθούν μέσω της παρούσης διαδικασίας, και εμπίπτουν στην περίπτωση της παραγράφου 4 του Άρθρου 133 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων.

Συνεπώς, καλείται ο ερωτών βουλευτής να επισκεφθεί το ΥΠΕΘΑ προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως από τους αρμοδίους επιτελείς για όλα τα τεθέντα ζητήματα.

Πηγή: armyvoice
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ