2018-03-02 08:26:09
Φωτογραφία για ΠΟΜΕΝΣ: Ζητείται Υπευθυνότητα και Σοβαρότητα
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΠΟΜΕΝΣ: Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καταγγελίες περί "διωκόμενων συνδικαλιστών" στην Πολεμική Αεροπορία. Η Ομοσπονδία μας, ως η

αποκλειστική εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών, δεν έχει λάβει επίσημα γνώση τέτοιων καταγγελιών και συνεπώς δεν μπορεί να λάβει θέση επί συγκεκριμένου θέματος.

                        Θα πρέπει ωστόσο να γίνεται από όλους σεβαστή, η διάκριση μεταξύ θεμάτων διοίκησης, στα οποία απαγορεύεται η ανάμειξη των θεσμικών εκπροσώπων των στρατιωτικών και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων που κατοχυρώνει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

                        Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. είναι ανοιχτή να εισακούσει τυχόν παράπονα των πρωτοβάθμιων Ενώσεων και να παρέμβει θεσμικά, εφόσον της ζητηθεί από αυτές.

                        Το ισχύον νομικό πλαίσιο κατοχυρώνει την οργανωμένη θεσμική παρέμβαση, εφόσον προκύπτει οποιαδήποτε παραβίασή του, όχι όμως την κριτική και μάλιστα δημόσια, στις αποφάσεις της ηγεσίας των Ε.Δ. ή την ανάμειξη επί επιχειρησιακών θεμάτων.


                        Τα όρια είναι λεπτά και δυσδιάκριτα. Προς τούτο απαιτείται σύνεση και υπευθυνότητα όλων, ώστε να μην ευτελίζεται ο θεσμός της εκπροσώπησης των στρατιωτικών, τόσο στα μάτια της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας, όσο κυρίως στα μάτια των χιλιάδων συναδέλφων. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Επγός (ΥΔΚ)

Λγος (ΠΖ)
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ