2018-03-02 08:19:08
Φωτογραφία για Κύπρος: «Ταλαιπωρείται» ακόμη και μετά θάνατο η άτυχη Βουλγάρα
Μετά τη νενομισμένη νεκροψία για τα αίτια θανάτου της, καθώς και την επαναληπτική εξέταση της σωρού για το θέμα της εμπλοκής σκύλων στα θανατηφόρα τραύματα της, η σωρός της άτυχης 46χρονης Πετράνα Μίλκοβα θα υποβληθεί και σε νέα νεκροτομή, κατόπιν αιτήματος αυτή τη φορά των οικείων της γυναίκας.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο philenews ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Τσαππής, ο οποίος διευκρίνισε ότι η νεκροψία θα διενεργηθεί από τον ιδιώτη ιατροδικαστή, Πανίκο Σταυριανό, το οποίο όρισε η οικογένεια. Σε αυτήν, είπε, θα παραστούν και οι ιατροδικαστές που διενήργησαν τις προηγούμενες για το κράτος.

Η τρίτη αυτή νεκροτομή στη σωρό της τραγικής γυναίκας γίνεται μια ακριβώς εβδομάδα μετά τα θανάσιμα τραύματα που της προκλήθηκαν στη γεωργική παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου, όπου είχε μεταβεί προς αναζήτηση εργασίας.

Και το πλέον τραγικό, είναι ότι η 46χρονη γυναίκα «ταλαιπωρείται» ακόμη και μετά θάνατο, χωρίς να έχει καν ξεκαθαρίσει το αίτιο θανάτου.

Μετά τη νέα νεκροψία επί της σωρού, ο ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια της Μίλκοβα μαζί με τους άλλους ιατροδικαστές και τους εξεταστές της υπόθεσης, θα μεταβούν εκ νέου στο χώρο της τραγωδίας για να εξετάσουν εκ νέου τις συνθήκες και δεδομένα που επικρατούν στην περιοχή, μετά και τις καταγγελίες για επικίνδυνη κατάσταση λόγω αδέσποτων ή επικίνδυνων σκύλων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ