2012-05-31 03:51:02
Φωτογραφία για Σαρλίζ Θερόν και Κρίστεν Στιούαρτ σε θεϊκή φωτογράφιση
Σαρλίζ Θερόν και Κρίστεν Στιούαρτ εντυπωσιάζουν σε μια γοτθικής αισθητικής φωτογράφιση του Μίκαελ Γιάνσον για το περιοδικό Inteview στα πλαίσια προώθησης της ταινίας του Ρούπερτ Σάντερς «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» (από αύριο και στις ελληνικές αίθουσες). Η «κακιά μάγισσα» Θερόν «καταπίνει» πάντως τη «Μπέλα» σε σεξ απίλ, παρά το ότι η ζωή της τον τελευταίο καιρό περιστρέφεται περισσότερο γύρω από τις ανάγκες του υιοθετημένου γιου της, Τζάκσον, ενώ η Κρίστεν Στιούαρτ δεν παρέλειψε να εκφραστεί με θαυμασμό για τη συμπρωταγωνίστριά της: «Μπαίνει σ' ένα χώρο κι έχει εκτόπισμα. Είναι μια πραγματική movie star».

Σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίας, Τζο Ροθ (ο άνθρωπος πίσω κι από τη μπαρτονική Αλίκη) η πρώτη δύσκολη ανάθεση ήταν του ρόλου της κακιάς Βασίλισσας Ραβένα. Με δύναμη την ομορφιά της, κάνει ό,τι μπορεί για να τη διατηρήσει, καταναλώνοντας τα νιάτα νεαρών κοριτσιών.

«Η Βασίλισσα συμβολίζει το θάνατο και προσπαθεί να αποτρέψει, με κάθε τρόπο, το δικό της τέλος
. Αποζητά την αθανασία, οπότε τα πάντα στο βασίλειο αρχίζουν να καταρρέουν. Η Χιονάτη συμβολίζει την ίδια τη ζωή και ο Κυνηγός είναι εκείνος που καλείται να της την πάρει. Αν η Βασίλισσα αποτύχει, η ισορροπία θα αποκατασταθεί και το βασίλειο θα επιστρέψει στην πρότερη ευημερία του.» Η Σαρλίζ Θερόν θεωρήθηκε ιδανική για το ρόλο, καθώς συνδυάζει τη θεϊκή ομορφιά με το δυναμισμό.

Στον αντίποδα η Χιονάτη, ένας χαρακτήρας που παρά την αθωότητά της αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για τη βασίλισσα. Για πρώτη φορά σε έναν τέτοιο ρόλο, η Στιούαρτ σχολιάζει «Η Χιονάτη αρχικά είναι μια μάρτυρας. Αφού δραπετεύει ξαναγίνεται ανθρώπινη και παλεύει, όχι μόνο για τον εαυτό της, αλλά για τα ιδανικά που πιστεύει.»

Ανάμεσά τους ο Κυνηγός – Κρις Χέμσγουορθ: «Ο Κυνηγός είναι μια χαμένη ψυχή. Έχει παραιτηθεί από τη ζωή και τον εαυτό του. Όταν τον πρωτοβλέπουμε είναι ένας μέθυσος που ζει μόνος του. Και μετά αναλαμβάνει την αποστολή να βρει τη Χιονάτη και να την παραδώσει στη Βασίλισσα» λέει ο ηθοποιός για το ρόλο του.

Απολαύστε τις δύο πρωταγωνίστριες στην υπέροχη φωτογράφιση του Interview λίγο πριν από την κυκλοφορία του κινηματογραφικού παραμυθιού.
e-go.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ