2023-10-14 08:00:01
Φωτογραφία για Ποιες είναι οι τρεις «ύποπτες» μοναχές που θα μας απασχολήσουν στη θεϊκή κωμωδία “Φόνοι Στο Καμπαναριό”;



Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 η αστυνομική κωμωδία μυστηρίου του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”. 



Στα teasers αλλά και στο ξεκαρδιστικό trailer της σειράς διακρίνουμε, μεταξύ των Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ρένια Λουιζίδου, ακόμα τρεις μοναχές με «φονικές» ατάκες.

Η Άννη Θεοχάρη, η Μένη Κωνσταντινίδου και η Λυδία Τζανουδάκη, υποδύονται τις μοναχές Χρυσοβαλάντω, Aγαθονίκη και Ουρανία αντίστοιχα.



Αδερφή Χρυσοβαλάντω – Η (Α)δόκιμη

Δόκιμη καλόγρια που αναπολεί τους εγκόσμιους πειρασμούς. Το μικρόβιο της μοναχισμού το κόλλησε όταν είδε για πρώτη φορά την Μελωδία της Ευτυχίας στο θέατρο κι ονειρεύτηκε τον εαυτό της στο ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Κάπως έτσι κατέληξε στο κοινόβιο της Αγίας Θεοδούλης. Έκτοτε προσπαθεί να προσαρμοστεί στο μοναστικό τρόπο ζωής, με μεγάλη αποτυχία. Αχίλλειος πτέρνα της το πρωινό ξύπνημα κι οι πίτσες. Μια vegan με έξτρα μανιτάρι είναι που θα την εμπλέξει στα όσα συνέβησαν την νύχτα του φόνου.

Η Άννη Θεοχάρη, μιλώντας για το ρόλο της αδερφής Χρυσοβαλάντως, δήλωσε ότι τον αντιμετωπίζει σαν πρόκληση: «Σίγουρα αντιμετωπίζω ως πρόκληση το ότι η αδερφή Χρυσοβαλάντω είναι δοκιμή μοναχή και είχε όνειρο από μικρή να μπει σε μοναστήρι. Είναι κάτι που εγώ δεν θα διάλεγα να κάνω. Επίσης εγώ έχω πειθαρχία και ακολουθώ κανόνες χωρίς "να κλέβω" γιατί είμαι λίγο "σπασικλάκι" ενώ η Χρυσοβαλάντω δυσκολεύεται τρομερά να ακολουθήσει οποιονδήποτε κανόνα» ενώ αποκάλυψε και το κοινό σημείο της με την αδερφή Χρυσοβαλάντω: «Το σημείο που συναντιέμαι με το ρόλο είναι ότι και εγώ είμαι μεγάλη γκαφατζού και κυρίως αρνούμαι να μεγαλώσω».



Αδερφή Αγαθονίκη – Η (τυπο)λάτρης

Οσιακή μορφή, χαμηλοβλεπούσα, ενάρετη, υπόδειγμα νήψης και υπακοής. Αν υπήρχε Όσκαρ καλύτερης καλόγριας θα το κέρδιζε παμψηφεί. Εσωστρεφής και μοναχική, προτιμά να περνά τις ώρες κλεισμένη στο κελί της κάνοντας μετάνοιες και προσευχές. Για κακή της τύχη, είναι αυτή που ανακαλύπτει το πτώμα. Αρχικά, κανείς δεν την υποπτεύεται… Τ’ ανομολόγητα πάθη της όμως, κάποια στιγμή, θα την προδώσουν.

Η Μένη Κωνσταντινίδου εξομολογήθηκε ότι δεν δυσκολεύτηκε να συνδεθεί με το κομμάτι της τελειομανίας που έχει η αδερφή Αγαθονίκη καθώς «έχω περάσει από αυτό το στάδιο της τελειομανίας το οποίο πλέον δεν το ασπάζομαι, θεωρώ ότι είναι αρκετά εξαντλητικό και μάταιο. Αυτό που προσπάθησα όμως να κάνω στον ρόλο μου ήταν να δω τον άνθρωπο κάτω από το ράσο με όλα τα ελαττώματα και συναισθήματα που έχει».



Αδερφή Ουρανία – Η (σιγανό)παπαδιά

Εύθραυστη και λιγομίλητη. Σύμμαχος της αδελφής Χρυσοβαλάντως κάθε φορά που εκείνη παρεκτρέπεται. Έχει μεγάλη αδυναμία στην ηγουμένη, την οποία έχει και πρότυπό της. Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και δε γνώρισε τους πραγματικούς γονείς της. Όταν η ηγουμένη επισκέφτηκε το ορφανοτροφείο, χρόνια πριν, είδε στο πρόσωπό της την μητέρα που δεν είχε ποτέ. Τα μυστικά που κρύβει θα στραφούν εναντίον της και θα γίνει ένα από τα θύματα αυτής της ιστορίας.



Για την Λυδία Τζανουδάκη η μεγάλη πρόκληση του ρόλου της Αδερφής Ουρανίας, την οποία υποδύεται, είναι να «αποκωδικοποιήσω το περιβάλλον από το οποίο προέρχεται και την έχει διαμορφώσει» Ωστόσο, αποκάλυψε και το μεγάλο κοινό στοιχείο που έχει με το ρόλο της: «Ταυτίστηκα με τη μεγάλη αγάπη της αδερφής Ουρανίας για τους συνανθρώπους της και τη διάθεση της να βρίσκει πάντα το καλό σε καθέναν από αυτούς».



Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό”, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου (Στο Παρά 5, Είσαι Το Ταίρι Μου, Εγκλήματα κ.α) και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου, έρχεται την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00 στον Alpha, με «φονικές» ατάκες και γέλια μέχρι «θανάτου»!



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ