2018-04-03 10:54:06
Φωτογραφία για Βίαιοι και αποφασισμένοι οι εισβολείς στο σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά - Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. [Βίντεο]
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Σύζυγος επιχειρηματία: Είδα δύο άτομα με κουκούλες και όπλο από πάνω μας..Μας έβριζαν και  απειλούσαν σε άπταιστα  Ελληνικά.

Γενετικό υλικό των δραστών με τους οποίους πάλεψε ο 52χρονος επιχειρηματίας στο σπίτι του στην Κηφισιά, αναζητούν οι αστυνομικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, καθώς ο άνδρας σύμφωνα και με τα όσα υποστήριξε η σύζυγός του, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, πάλεψε σώμα με σώμα με τον έναν απο τους δύο αδίστακτους ληστές.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Παράλληλα "σαρώνουν" για τον εντοπισμό βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες στην περιοχή, ευελπιστώντας να έχουν καταγραφεί οι δράστες που πυροβόλησαν τον άτυχο 52χρονο επιχειρηματία ή να έχει καταγραφεί το όχημα με το οποίο έφτασαν στην περιοχή.

Από τα λιγοστά λόγια που κατάφερε να πει η γυναίκα του θύματος στους αστυνομικούς, καθώς από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, οι αστυνομικοί έχουν συμπεράνει πως πρόκειται για "ιδιαίτερα βίαια άτομα, αποφασισμένα για όλα".


Επίσης εκτιμούν πως οι δράστες "αιφνιδιάστηκαν από την αντίδραση του 52χρονου ο οποίος αντί να υπακούσει στις εντολές τους να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο σπίτι του, εκείνος κινήθηκε εναντίον τους, μάλιστα δεν σταμάτησε να χτυπάει και ουσιαστικά να προσπαθεί να ακινητοποιήσει τον έναν απο τους δράστες".

Εκεί ήταν και η μοιραία στιγμή για τον 52χρονο, καθώς ο δεύτερος δράστης που βρισκόταν λίγο πιο πίσω αντιλήφθηκε πως υπήρχε κίνδυνος εγκλωβισμού τους και πυροβόλησε τον επιχειρηματία μπροστά στα μάτια της γυναίκας του για να φύγουν από το σπίτι πριν κληθεί η αστυνομία.

Στην περιοχή δεν έχει διαπιστωθεί η δράση συγκεκριμένης σπείρας διαρρηκτών και δεν αποκλείεται η επιλογή του σπιτιού να έγινε τυχαία, καθώς δεν υπήρχε ούτε συναγερμός ούτε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που θα λειτουργούσαν αποτρεπτικά.

Σύμφωνα με στελέχη της ασφάλειας, οι δράστες αφού διέρρηξαν την πόρτα του ισογείου στο σπίτι, παρέμειναν για τουλάχιστον δέκα λεπτά εκεί, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Στη συνέχεια ανέβηκαν στις κρεβατοκάμαρες και αποφάσισαν να να παίξουν όλα για όλα και να αιφνιδιάσουν τον 52χρονο άνδρα με πρόθεση να τους πει που είναι τα χρήματα.

Στην Εντατική ο επιχειρηματίας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Μετά το 11ωρο χειρουργείο που υποβλήθηκε χθες ο 52χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική του "Γ. Γεννηματάς" και η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ο επιχειρηματίας υποβλήθηκε σε δεξιά νεφρεκτομή, ενώ αντιμετωπίστηκε μεγάλη αιμορραγία, οι σφαίρες τον χτύπησαν σε ζωτικά όργανα, έχει υποστεί ρήξη ήπατος και  φέρει τραύματα στο θώρακα και στο κεφάλι.

Σύζυγος επιχειρηματία: Είδα δύο άτομα με κουκούλες και όπλο από πάνω μας

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι τους στην Κηφισιά, αποκαλύπτει η σύζυγος του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε εκείνη και ο σύζυγός της λέγοντας μάλιστα ότι οι δράστες ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν «κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά».

«Όταν ξύπνησε o  σύζυγός μου αντίκρισε  δύο κουκουλοφόρους μέσα στο υπνοδωμάτιό, μας έβριζαν και  απειλούσαν σε άπταιστα  Ελληνικά. 

Ο άνδρας μου, αντέδρασε και πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους ληστές, ο οποίος  τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο. Εκείνη την στιγμή ο δεύτερος τον πυροβόλησε στην πλάτη» ανέφερε η σύζυγος του κ. Σταματιάδη.

Σύμφωνα  με τις περιγραφές της γυναίκας οι δύο δράστες ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες.

Ακόμη ανέφερε  ότι στη σοφίτα κοιμόταν ο 18χρονος γιος τους.

Πηγή: newpost.gr 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ