2018-04-18 21:36:41
Φωτογραφία για Diana: Her Fashion Story: Τα θρυλικά φορέματα της πριγκίπισσας του λαού
Eκθεση με τίτλο «Diana: Her Fashion Story», λειτουργεί σε αίθουσα του παλατιού τους τελευταίους μήνες με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από το μοιραίο δυστύχημα της πριγκίπισσας στο Παρίσι. Σε αυτήν παρουσιάζονται φορέματα και τουαλέτες που φόρεσε η Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Μάλιστα, για πρώτη φορά εκτίθεται η ειδική προστατευτική στολή που φόρεσε η Νταϊάνα το 1997, λίγους μήνες πριν τον τραγικό θάνατό της, όταν είχε επισκεφτεί ένα ενεργό ναρκοπέδιο στην Αγκόλα με στόχο να ευαισθητοποιήσει τα κράτη για τα χιλιάδες σκοτωμένα ή ακρωτηριασμένα παιδιά που έπαιζαν μέσα σε παρατημένα ναρκοπέδια.

Ανάμεσα στις τουαλέτες που δάνεισαν στην έκθεση οι δύο γιοι της πριγκίπισσας ξεχωρίζει ένα μάξι φόρεμα Versace, που είχε φορέσει η Νταϊάνα σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Σικάγο.

Η γοητευτική πριγκίπισσα είχε συνδυάσει με την δημιουργία του Ιταλού σχεδιαστή παπούτσια και clutch στο ίδιο χρώμα. Επίσης, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι δάνεισαν στην έκθεση, που θα διαρκέσει όλο το έτος και το ροζ σύνολο του βρεταννικού οίκου Bellville Sassoon, που το είχε φορέσει η lady Di για να ταξιδέψει στο μήνα του μέλιτος το 1981.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ