2018-04-29 21:19:31
Φωτογραφία για Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-1
Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε πίσω στο σκορ στο ματς με τον Απόλλωνα, όμως χάρη σ' ένα τρίλεπτο ξέσπασμα «γύρισε» το ματς (2-1) και σφιχταγκάλιασε την 5η θέση που οδηγεί στο Europa League!

Το παιχνίδι ήταν, εξαρχής, εκ διαμέτρου αντίθετης σημασίας για τους δύο σημερινούς αντιπάλους στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»: ο μεν Αστέρας «καιγόταν» για τη νίκη καθώς ήθελε να κάνει ακόμα ένα βήμα- το σημαντικότερο- για την κατάληψη της 5ης θέσης, την στιγμή που ο Απόλλωνας ήταν αδιάφορος, καθώς είχε πετύχει ήδη τον στόχο της παραμονής του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκανε καλύτερα στο ματς και ήλεγχαν το ρυθμό και απείλησαν στο 15΄ με τον Κώτσιρα να πλασάρει ωραία και τον Χουάντερσον να βγάζει σε κόρνερ. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου (και με μόνη αξιόλογη... φάση την αναγκαστική αλλαγή του Αλμπάνη στο 30΄ λόγω τραυματισμού) δε συνέβη τίποτα αξιόλογο, μ' εξαίρεση την κεφαλιά του Ελμπάζ στο 43΄ που πέρασε λίγο έξω. Κάπως έτσι, το 0-0 ήταν «μοιραία» το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ως αγωνιστική φωτοτυπία του πρώτου, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να πιέζει για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, όμως ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που άνοιξαν το σκορ: στο 64΄ ο Τσουκαλάς μ' εκπληκτική «βολίδα» εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του, ανήμπορου ν' αντιδράσει, Αθανασιάδη και «έγραψε» το 0-1.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 4-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 4-0
Ξάνθη - ΑΕΛ 1-0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξάνθη - ΑΕΛ 1-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ