2018-04-29 21:22:36
Φωτογραφία για Ξάνθη - ΑΕΛ 1-0
Με γκολ του Κασάδο στο 80ό λεπτό η Ξάνθη λύγισε την αντίσαση της ΑΕΛ των 10 παικτών και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 5ης θέσης και της εξόδου στο προσεχές Europa League.

Ζωντανή στο κυνήγι της 5ης θέσης που θα την επαναφέρει στα ευρωπαϊκά σαλόνια έμεινε η Ξάνθη που κέρδισε με αγχωτικό τρόπο με 1-0 την Λάρισα και θέλει την τελευταία αγωνιστική καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αστέρα Τρίπολης για να τον προσπεράσει πάνω στο φώτο φίνις.

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό με τον Μεχία να εκτελεί φάουλ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, την καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου την είχε η φιλοξενούμενη ΑΕΛ στο 38' με τον Κριζμάν να βγαίνει τετ α τετ αλλά τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει.

Στο δεύτερο μέρος ο Κάστρο που μπήκε ως αλλαγή δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 ενώ πέντε λεπτά μετά ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε σουτ του Μπρίτο.


Ο Ζίβκοβιτς ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ξάνθη αφού με νέα μεγάλη επέμβαση μετά από γύρισμα του Κριζμάν, κράτησε το 0-0 ενώ δύο λεπτά μετά απέκρουσε τετ α τετ του Κροάτη, ο οποίος ήταν ο μοιραιος για τους "βυσσινί".

Η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες μέσα σε μία φάση, όταν στο 62ο λεπτό ο Γκόλιας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρυρία σε φάουλ που έκανε και η πλάστιγγα έγειρε.

Η Ξάνθη πίεση για το πολυπόθητο γκολ και το βρήκε 10 λεπτά πριν το φινάλε. Μετά από τραγικό λάθος του Θεοδωρόπουλου, ο Κασάδο πήρε την κοντινή κεφαλιά και από κοντά έδωσε τους τρεις βαθμούς στους Ακρίτες (80', 1-0), που έστω και με λίγο άγχος παραπάνω πήραν αυτό που ήθελαν Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης (69' Φασίδης), Ντε Λούκας, Τριάδης (46' Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας (42' Κασάδο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μπρίτο

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Αγκάνοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο (65' Καρατάσιος)

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ