2018-05-07 17:10:17
Φωτογραφία για Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ υποδέχθηκε τους ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ στο πλαίσιο τού προγράμματος «ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ» (ΦΩΤΟ)
           Το Δημοτικό σχολείο Κατούνας υποδέχθηκε τους ολυμπιονίκες, στο πλαίσιο τού προγράμματος «ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ», ένα πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών κατά της ενδοσχολικής βίας, που πραγματοποιήθηκε απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κατούνας, υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών....... Καλεσμένοι ήταν οι: Διευθυντής ΔΚΟΕ Dr Κωνσταντίνος Φίλης, -Πρόεδρος ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη, Αργυρή Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης, -Α΄Αντιπρόεδρος ΣΕΟ Εύη Μωραϊτίδου, Αργυρή Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης και -Β΄Αντιπρόεδρος ΣΕΟ Δημήτρης Καφφάτος, Ολυμπιονίκης Χειροσφαίρισης. Οι Ολυμπιονίκες συζήτησαν με τους μαθητές για τις αξίες και τα ιδεώδη τού Ολυμπισμού, τη σημασία τού σεβασμού στη διαφορετικότητα, την πίστη στον εαυτό μας και τη συνεχή προσπάθεια για προσωπική βελτίωση και συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον σε αθλήματα και παιγνίδια. 

          Παράλληλα πραγματοποιήθηκε λαμπαδηδρομία, με κατεύθυνση την πλατεία της Κατούνας, με τους Ολυμπιονίκες και η συμμετοχή των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονιών ήταν συγκινητική...
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ