2018-06-01 17:05:28
Φωτογραφία για Δικαιώθηκε πανηγυρικά ο πρώην διοικητής της 110 ΠΜ για τα χόρτα!
Όπως έγινε γνωστό ο Ταξίαρχος Δημήτρης Τσιρογιαννίδης, πρώην διοικητής της 110ΠΜ, αθωώθηκε από τη στρατιωτική δικαιοσύνη για την περιβόητη υπόθεση για τα «χόρτα». Μια υπόθεση που τελείως άδικα -όπως πανηγυρικά αποδείχθηκε- του στέρησε τη θέση του στη διοίκηση του στρατοπέδου, αφήνοντας παράλληλα σκιές για την υπόληψη ενός στελέχους του στρατού για τον οποίο όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2016, όταν «ανώνυμη καταγγελία» που έφθασε στο ΓΕΑ έκανε λόγο για «παρατυπίες» στην παραχώρηση ελεύθερων χώρων της 110 ΠΜ σε αγρότη της Λάρισας με αντάλλαγμα τον καθαρισμό τους από αγριόχορτα! Πολύ απλά, ένας αγρότης ανέλαβε να καθαρίσει τους χώρους ανάμεσα στους διαδρόμους της 110 ΠΜ -για την ασφάλεια των πτήσεων- γιατί η μονάδα λόγω των περικοπών δεν είχε τα μέσα. Σε αντάλλαγμα, του δόθηκε έκταση για να καλλιεργήσει βρώμη! Γι’ αυτό το λόγο και με αφετηρία μια «ανώνυμη καταγγελία», ο τότε Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαίτσης αποφάσισε την αντικατάσταση του διοικητή, ο οποίος ήταν κατά κοινή ομολογία εξαιρετικά επιτυχημένος στο έργο του.


«Είστε ο διοικητής που θα θέλαμε να είμαστε μαζί του σε πόλεμο», του είπαν σε κλίμα συγκίνησης οι συνάδελφοί του τη μέρα που αποχαιρετούσε τη μονάδα, ενώ φαίνεται ότι όλοι μιλούν για τις διαθεσιμότητες που είχε εξασφαλίσει στην 110 ΠΜ, αλλά και τις οικονομίες που είχε κάνει στα λειτουργικά της έξοδα Έτσι, γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι ο νυν Ταξίαρχος Τσιρογιαννίδης έπεσε θύμα μιας κακόβουλης προσπάθειας, μιας επιχείρησης σπίλωσης του ονόματός του, που κινήθηκε ανώνυμα και σιωπηλά, «μέσα στα χόρτα»…

ΠΗΓΗ: https://www.stratiotikos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Γιάννης Σπαλιάρας στον ALPHA...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Γιάννης Σπαλιάρας στον ALPHA...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ