2018-06-02 15:56:13
Φωτογραφία για Συνάντηση Κικίλια με αστυνομικούς στο Αγρίνιο
Φωτογραφία με τα «παιδιά της ελληνικής αστυνομίας» ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o τομεάρχης Εθνικής Άμυνας Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, από το Αγρίνιο όπου

βρίσκεται.

"Δεν θα μπορούσα να μην συναντήσω τα παιδιά της @hellenicpolice που σέβομαι και αγαπώ και βέβαια δουλέψαμε αποτελεσματικά μαζί για την ασφάλεια και την τάξη" έγραψε στον λογαριασμό του ο κ. Κικίλιας.

Όσον αφορά στην ομιλία του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας, τόνισε ότι "ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές είχαν υποσχεθεί τα πάντα σε όλους. Το ίδιο έκαναν και στο πρόσφατο "αναπτυξιακό" συνέδριο, χωρίς καν να κάνουν έναν υποτυπώδη απολογισμό τού τι έγινε τα τελευταία 3 χρόνια. Θα μπορούσε απλώς να πει την λέξη, "τίποτα"».

Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε πως «για να υπάρξει Ανάπτυξη, πρέπει να έρθουν Επενδύσεις, κάτι που προϋποθέτει μείωση της φορολογίας, τέλος των ιδεοληψιών, και βέβαια Ασφάλεια. Με αυτούς τους τρεις όρους “θα δημιουργηθούν νέες και καλές δουλειές για όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, μιας περιφέρειας με πολύ υψηλό ποσοστό ανεργίας, ειδικά στη νέα γενιά», σημείωσε.


Στο ίδιο πλαίσιο επισήμανε πως «η Αιτωλοακαρνανία πρέπει και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, όπως ο τεράστιος φυσικός της πλούτος, η δυναμική πρωτογενή της παραγωγή, οι αναξιοποίητες τουριστικές της δυνατότητες, με αιχμή του δόρατος τις νέες τεχνολογίες», φέρνοντας ως παράδειγμα την ευκαιρία που έχουν οι αγρότες να προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσα από το διαδίκτυο.

«Γιατί να μην μπορεί κάποιος από το laptop του, με την κατάλληλη εκπαίδευση να δικτυωθεί με τους tour operators σε όλον τον κόσμο για να μάθουν οι τουρίστες αυτήν την περιοχή, όπως κάνει κάποιος στην Κίνα;». «Σε μια χώρα που κάθε χρόνο εισρέουν εκατομμύρια ευρώ από τον τουρισμό, δεν μπορεί η περιοχή να συνεχίσει να παραμένει ουραγός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ