2018-06-03 16:15:39
Φωτογραφία για Ο θεσμός του Συνδέσμου Υγειονομικού στο Στρατό Ξηράς
Του Ηλία Προύφα

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στην αρχηγία του Στρατού, ο Αντιστράτηγος Στεφανής έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην υγειονομική περίθαλψη των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών και των οικογένειών τους, των οπλιτών καθώς και όλων των δικαιούχων στα στρατιωτικά νοσοκομεία, λειτουργώντας το θεσμό του συνδέσμου υγειονομικού.

Στελέχη του Υγειονομικού σώματος από τους μείζονες σχηματισμούς ( 1η Στρατιά, Γ'ΣΣ, Δ'ΣΣ, ΑΣΔΕΝ, ΑΣΔΥΣ), έχουν αναλάβει ένα από τα σημαντικότερα πόστα, που έχει σχέση με την ενημέρωση του επιτελικού γραφείου του Αρχηγού, για ότι συμβαίνει στα στρατιωτικά νοσοκομεία, τα ΚΙΧΝΕ και τα τάγματα υγειονομικού και την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Επικεφαλής στο πολύ σημαντικό αυτό πόστο έχει ορισθεί η Αξιωματικός του Υγειονομικού Νοσηλευτικής, Συνταγματάρχης Γεωργία Σκαρμαλιωράκη.

Όπως έχει ξαναγράψει το kranosgr (Διαβάστε ΕΔΩ), πρόκειται για μία εξαίρετη ανώτερη Αξιωματικό, με γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της.


Καθημερινά η Συνταγματάρχης Σκαρμαλιωράκη βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία όλο το 24ωρο με τους 5 συνδέσμους υγειονομικού, από τους οποίους ενημερώνεται για όλα τα σοβαρά περιστατικά και τυχόν προβλήματα που προκύπτουν και με τη σειρά της ενημερώνει τον Αρχηγό.

Πολλά προβλήματα έχουν αντιμετωπιστεί άμεσα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του Αντιστράτηγου Στεφανή.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, αύριο Δευτέρα οι σύνδεσμοι υγειονομικού θα συγκεντρωθούν στο ΓΕΣ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους σύσκεψη για το 2018.

Στην ετήσια συνάντηση θα ενημερώσουν τον ίδιο τον Αρχηγό για τα συμπεράσματα από τον ένα χρόνο λειτουργίας του θεσμού και θα λάβουν τις κεντρικές κατευθύνσεις για την περαιτέρω συνέχισή του, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένο. 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ