2018-06-03 16:42:35
Φωτογραφία για Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έχει αυτό το αεροπλάνο στη μέση του πουθενά
Βλέποντας τη φωτογραφία φαντάζεται κανείς ότι αυτό το αεροπλάνο προσγειώθηκε από θαύμα μέσα στο δάσος. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό που βλεπεις είναι το σπίτι των ονείρων ενός άντρα στο Όρεγκον.

Βλέπεις, στον Μπρους Κάμπελ δεν αρέσουν απλώς τα αεροπλάνα θεωρητικά, αλλά ζει μέσα σε αεροπλάνο! Ο Μπρους αγόρασε πριν μερικά χρόνια ένα Boeing 727-200 (του στοίχισε 100.000 δολάρια), το μετέφερε στο κτήμα του στα δάση του Όρεγκον και το πάρκαρε εκεί που κανονικά θα είχε το σπίτι του. Στη συνέχεια άρχισε να μαστορεύει το νέο, κινητό του σπίτι ώστε να μπορεί να ζήσει μέσα σε αυτό.

Ο Μπρους άφησε το εξωτερικό του αεροπλάνου κατά το μεγαλύτερο μέρος ως είχε.

Η είσοδος στο σπίτι-αεροπλάνο είναι από την πίσω μεριά.

Αντί να αλλάξει το ευρύχωρο εσωτερικό του αεροπλάνου και να το μετατρέψει σε ένα μοντέρνo σπίτι, ο Μπρους άφησε το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού εξοπλισμού άθικτο.


Χρησιμοποιεί το πιλοτήριο ως χώρο διαβάσματος και έχει μάλιστα εγκαταστήσει μια οθόνη υπολογιστή στο πάνελ με τα όργανα.

Σπίτι χωρίς τουαλέτα φυσικά δεν υπάρχει, έτσι έφτιαξε μία από τις τουαλέτες του αεροπλάνου ώστε να λειτουργεί κανονικά.

Ο Μπρους κατάφερε να κάνει το αεροπλάνο ένα πολύ άνετο σπίτι, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του όμως θα πρέπει να είναι το διάφανο πάτωμα.

Ο Μπρους ξήλωσε το αρχικό πάτωμα και το αντικατέστησε με διάφανα πάνελ, που επιτρέπουν στους επισκέπτες να θαυμάσουν το πολύπλοκο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Υπάρχει αφθονος αποθηκευτικός χώρος στον χώρο αποσκευών και τα φτερά εξυπηρετούν ως μια ωραιότατη βεράντα.

Θα πρέπει να είναι τρομερή εμπειρία να γνωρίσεις τον Μπρους και να σε καλέσει σπίτι του!

Οι περισσότεροι δεν βλέπουμε την ώρα να κατεβούμε από το αεροπλάνο όταν ταξιδεύουμε, ο Μπρους όμως νιώθει εδώ σαν στο σπίτι του.

Είναι υπέροχο όταν οι άνθρωποι έχουν τόση φαντασία και εφευρετικότητα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ