2018-06-03 18:38:04
Φωτογραφία για Οι Στρατιωτικοί του Βόλου και το έτος μέριμνας προσωπικού!
Του Ηλία Προύφα

Έτος μέριμνας προσωπικού δεν είναι το 2018 μόνο για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα Γενικά Επιτελεία, αλλά και για τις συνδικαλιστικές Ενώσεις Στρατιωτικών.

Η ΕΣΠΕΕ Βόλου, μία από τις πιο δυναμικές ενώσεις, ετοιμάζεται να πρωτοτυπήσει. 

Αφήνοντας στην άκρη ''χακί'' συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις και ξεφεύγοντας μόνο από το στυλ της αποστολής επιστολών προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, αποφάσισε να δράσει και διαφορετικά.

Μέσα στον Ιούνιο, θα πραγματοποιήσει την πρώτη της ημερίδα, με θέμα που αφορά την οικογένεια και τα προβλήματα των παιδιών.

Διακεκριμένοι επιστήμονες, πρώην και εν ενεργεία στρατιωτικοί, θα συγκεντρωθούν στο Βόλο, όπου θα μιλήσουν σε ανοιχτή εκδήλωση.

Είναι ένα μεγάλο εγχείρημα, που θα πρέπει να έχει τη θετική ανταπόκριση όχι μόνο των στρατιωτικών της περιοχής, αλλά και της τοπικής κοινωνίας της Μαγνησίας. Ήδη τα πρώτα μηνύματα είναι πολλά και θετικά!

Με την έξυπνη αυτή κίνηση την οποία στηρίζει το kranosgr, η ΕΣΠΕΕ Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Β. Σποράδων, επιτυγχάνει δύο στόχους. O πρώτος είναι να ασχοληθεί ενεργά και ουσιαστικά ειδικά το έτος μέριμνας προσωπικού, με προβλήματα της οικογένειας και ο δεύτερος να φέρει τους στρατιωτικούς με δράσεις εξωστρέφειας όπως πρεσβεύει το ΓΕΣ, πιο κοντά στην τοπική κοινωνία.

Εύγε για την προσπάθεια!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ