2018-06-03 18:57:30
Φωτογραφία για Γιατί αυτό το μπουκάλι ρούμι κοστίζει 1.500 δολάρια;
Για τους λάτρεις του καλού ποτού, τα ακριβά μπουκάλια Μπορντό και τα σπάνια μείγματα σκοτσέζικου ουίσκι δεν είναι κάτι καινούργιο. Αλλά το ρούμι; Μετά από δεκαετίες που υποβιβάστηκε στα φρουτώδη ποτά που σερβίρονται σε πλαστικά μπουκάλια, έφτασε επιτέλους η στιγμή δικαίωσης για το ρούμι. Και με τιμή των 1.500 δολαρίων και μόνο 1.000 φιάλες διαθέσιμες, το Papá Andrés της Brugal, είναι μία από τις πιο εξωφρενικές επιλογές.

Η Brugal κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ένα ρούμι με το όνομα papa Andrés το 2013, με την ιδέα του ανοίγματος των ιδιωτικών αποθεμάτων της ιδρυτικής οικογένειας Brugal στο κοινό. Αυτή η νέα έκδοση για το 2015, που ονομάζεται Alegría Edition, ήταν ιδέα ενός μέλους της οικογένειας πέμπτης γενιάς, της Jassil Villanueva Quintana. Είναι η πρώτη γυναίκα Master Blender στα 126 χρόνια της ιστορίας της οικογένειας της δημιουργίας ρούμι.

Όπως αναφέρει το newmoney.gr, λεπτομέρειες σχετικά με τα βαρέλια ρούμι που χρησιμοποιήθηκαν στο μείγμα παραμένουν άγνωστες, αλλά το Papá Andrés περιλαμβάνει ρούμι από τα 36 ιδιωτικά, οικογενειακά βαρέλια, τα οποία περιέχουν ρούμι δεκαετιών αναμεμειγμένα με τις καλύτερες παρτίδες κάθε έτους για κάποια προστιθέμενη φρεσκάδα
. Οι εισπράξεις από το ρούμι πάνε στο Ίδρυμα Brugal, το οποίο βοηθά στην αντιμετώπιση της φτώχειας στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η πρώτη επαφή με το Papá Andrés ξυπνάει την αίσθηση της όσφρησης. Καρύδα σε πρώτη φάση, με νότες ανανά, βανίλια, καραμέλας. Ψάχνοντας το ποτήρι, μπορείτε να δείτε το ιξώδες, ακόμα κι αν είναι εμφιαλωμένο σε σχετικά ήμερο 40% αλκοόλης κατ 'όγκο. Δοκιμάζοντας το, οι γεύσεις είναι τροπικά φρούτα, ξηρό ξύλο, καπνός και φυσικά καρύδα. Κανονικά δεν πρέπει να προσθέτετε νερό πίνοντας ρούμι, αλλά αν βάλετε μερικές σταγόνες θα νιώσετε ακόμα και την γεύση της φλούδας πορτοκαλιού και της σοκολάτας γάλακτος. Υπάρχει σίγουρα μια γλυκύτητα στο ρούμι σε όλους τους τομείς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ