2018-06-03 20:18:13
Φωτογραφία για Πώς θα προστατέψετε τα χαλιά σας από τον σκόρο;
Πριν αποθηκεύσετε τα χαλιά σας, πρέπει να φροντίσετε να τα προστατέψετε από ανεπιθύμητες επισκέψεις, όπως τους σκόρους Κανείς από εσάς δε θα ήθελε να έρθει αντιμέτωπος με μια τέτοια δυσάρεστη έκπληξη, μόλις έρθει ο καιρός να τοποθετήσει και πάλι τα χαλιά του σε όλο του το σπίτι τον επόμενο χειμώνα.

Γι’ αυτό δράστε αποτελεσματικά σήμερα, για να μπορείτε να τα απολαύσετε και πάλι στο μέλλον.

Αντισκοριακή σκόνη Μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο εντομοαπωθητικές και αντισκοριακές σκόνες, τις οποίες μπορείτε να τις ρίξετε πάνω σε λευκά χαρτιά περιτυλίγματος επάνω στο χαλί πριν το τυλίξετε. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε τα χαλιά σας

από τους σκόρους, ενώ τα χαρτιά παράλληλα προστατεύουν τα χαλιά σας και από την σκόνη , η οποία, αν συσσωρευτεί, μπορεί μέχρι και να αλλοιώσει το χρώμα του χαλιού. Με τον ίδιο τρόπο, όχι με άμεση επαφή επάνω στο χαλί δηλαδή, μπορείτε να τοποθετήσετε και καμφορά μέσα σε ένα πανάκι.


Tip: Προσέξτε, να επιλέξετε αποκλειστικά λευκά χαρτιά και όχι εφημερίδες για να τυλίξετε μέσα στο χαλί σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να λερωθεί το χαλί από το μελάνι του χαρτιού της εφημερίδας με την ελάχιστη υγρασία που μπορεί να δημιουργηθεί.

Φυσικό εντομοαπωθητικό Φτιάξτε τα δικά σας εντομοαπωθητικά κατά των σκόρων βάζοντας σε μικρά πουγκάκια από τούλι αποξηραμένα άνθη και μπαχαρικά, όπως δεντρολίβανο, λεβάντα, σανταλόξυλο, κόκκους από πιπέρι ή γαρύφαλλο. Καθώς τυλίγετε το χαλί σε ρολό, τοποθετήστε τα πουγκάκια στο ενδιάμεσο. Οι σκόροι δεν αντέχουν τις μυρωδιές αυτές με αποτέλεσμα να μην πλησιάσουν το χαλί σας και αυτά να προστατεύονται και να αποθηκεύονται με ασφάλεια, όσο καιρό δεν τα χρησιμοποιείτε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ