2018-06-05 00:07:08
Φωτογραφία για Γυναίκα 106 ετών αποκαλύπτει τo μυστικό της μακροζωίας: Μακριά από τους...
H Madeline Dye είναι μία από τις μεγαλύτερες ηλικιακά... γυναίκες της Μεγάλης Βρετανίας. Γεννήθηκε στο South Yorkshire το... μακρινό 1912 και σε δηλώσεις της αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωΐας.

Πώς τα κατάφερε; Απλούστατο.

Έμεινε μια ολόκληρη ζωή μακριά από τους άντρες! «Γάμος» και «σχέσεις» όπως δηλώνει σημαίνουν άγχος, οπότε ποιος ο λόγος να μπει σ' αυτήν τη διαδικασία;

Άλλωστε, έχει παίξει το ρόλο του το γεγονός ότι παρόλο που είναι Αγγλίδα, έχει επισκεφτεί παμπ μονάχα μία φορά στη ζωή της κι αυτή για να γιορτάσει τα 90α της γενέθλια!

Όπως αποκαλύπτει, μέχρι τα 103 της ζούσε εντελώς μόνη στο σπίτι, μαγειρεύοντας, σιδερώνοντας και βάζοντας πλυντήριο σε καθημερινή βάση. Ακόμα και τις κουρτίνες τοποθετούσε μόνη της! Δυστυχώς όμως, έπεσε μια μέρα κι αφού χτύπησε αναγκάστηκε να μείνει σε γηροκομείο.

Ακόμη κι εκεί όμως, περπατάει χωρίς τη βοήθεια μπαστουνιού, ενώ λατρεύει να πιάνει την κουβέντα σε όλους τους παρευρισκόμενους, αποδεικνύοντας πως η εγκεφαλική της λειτουργία, είναι κάτι παραπάνω από άριστη.


Η υπεραιωνόβια γιόρτασε τα 106α γενέθλιά της στις 28 Απριλίου με ένα ταξίδι και πάρτι στο γηροκομείο. Η 80χρονη ανιψιά της, δήλωσε στη Daily Mail, ότι η θεία της είναι πολύ ανεξάρτητη:

«Κάθε φορά που κάποιος την ρωτάει για τις παλιές της σχέσεις ή αν έχει σύζυγο, λέει "ποτέ δεν είχα, γι ‘αυτό είμαι σ’ αυτή την ηλικία"» και συνεχίζει: «Λέει ότι δεν είχε το άγχος του γάμου, το οποίο είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο».

«Όταν ήταν 103, με ρώτησε αν μπορούσα να αλλάξω της κάποιες κουρτίνες σε μια κρεβατοκάμαρα. Της είπα ότι θα το έκανα την επόμενη μέρα και όταν έφτασα είπε "Σου αρέσουν οι κουρτίνες; Δες τι έχω κάνει!"».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ