2012-06-03 20:48:54
Φωτογραφία για ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΟΥΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ...
Με αφορμή το γεγονός ότι το Βέλγιο αποτελεί τον προσεχή αντίπαλο τους στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, οι Ουαλοί είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους στον διεθνή άσο του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς.

Τα βλέμματα όλων έχει προσελκύσει ο Κέβιν Μιραλάς. Ο διεθνής Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των «Κόκκινων Διαβόλων» στο σαββατιάτικο φιλικό με την Αγγλία, προξένησε το ενδιαφέρον των Ουλών δημοσιογράφων, οι οποίοι παρακολουθούσαν συνεχώς τις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Η Ουαλία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και προσπαθούσαν να συλλέξουν απαραίτητες πληροφορίες για τον 25αχρονο φορ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σε άρθρο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα «walesonline.co.uk» και «τιτλοφορείται» σχετικά με τις πολλές πιθανότητες που έχει η Ουαλία να κερδίζει το Βέλγιο, γίνεται μια εκτεταμένη ανάλυση του αντιπάλου, ώσπου η αναφορά φτάνει και στον Μιραλάς, για τον οποίο γράφει πως φτάνει κοντά στις γραμμές του πλαγίου άουτ, προκειμένου να αφήσει κενό χώρο για τους υπόλοιπους παίκτες να επιτεθούν.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, ο Μιραλάς δεν είναι απλά ένας ικανός επιθετικός, αλλά κι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να παίξει μακριά από την αντίπαλη εστία, με απώτερο στόχο το άνοιγμα της άμυνας και τη διάσπασή της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΄ΟΡΟΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΄ΟΡΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ