2012-06-03 23:07:10
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Υπήρξε παρέμβαση στους εισαγγελείς από τον πρώην πρωθυπουργό για το θέμα του αδελφού του Αντρίκου με τα CDS;[ΕΓΓΡΑΦΟ]
Μια αποκάλυψη βόμβα κάνει η εφημερίδα το ΧΩΝΙ.Φέρνει στη δημοσιότητα το χειρόγραφο σημείωμα του Άκη Τσοχατζόπουλου που γράφει για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Δικαιοσύνη, ώστε να «καθαρίσει» τον αδελφό του, Αντρίκο, στην υπόθεση με τα CDS! Ο Ακης λέει ότι ο Γ. Παπανδρέου μετέφερε την επιθυμία του στον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος προσπάθησε να «χαλιναγωγήσει» τους αρμόδιους εισαγγελείς. Μόνο που ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης είναι «εκτός ελέγχου»[ΕΓΓΡΑΦΟ]…Τα γεγονότα που περιγράφει ο Ακης, στο χειρόγραφο σημείωμά του που αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ, λένε: Ο Πρωθυπουργός προσπάθησε να ασκήσει παρέμβαση στο έργο των εισαγγελέων για την υπόθεση του αδελφού του και απέτυχε. Παρότι την παρέμβαση προσπάθησε να την ασκήσει στους εισαγγελείς μέσω του τότε υπουργού Δικαιοσύνης και πολιτικού τους προϊσταμένου Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Αν λαμβάνονται υπόψιν οι σημειώσεις του Ακη στην έρευνα, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα όσα αναφέρει σχετικά με τον ΓΑΠ.

Ο Μίλτος Παπαϊωάννου πάντως ,όντως δεν κατέβηκε για βουλευτής; Όπως ακριβώς γράφει και ο Άκης στο χειρόγραφό του.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ