2012-06-03 23:01:03
Φωτογραφία για Σάντος: Κανείς δεν είναι πολύ καλύτερος από μας
Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε για την Βαρσοβία και λίγο πριν η αποστολή μπει στο αεροπλάνο... οι Σάντος, Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος και Νίνης έκαναν δηλώσεις με τον Πορτογάλο να λέει πως η Εθνική δύσκολα θα χάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Φερνάντο Σάντος: "Ευχαριστώ για τις ευχές για «καλή τύχη». Οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν. Κι αυτοί είναι που μου δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε και πάλι τον ελληνικό λαό. Ξέρω ότι θα δείξουμε και θέληση και διάθεση. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όποια αντίπαλη ομάδα να μας κερδίσει. Κανένας δεν είναι πολύ καλύτερος από εμάς".

Γιώργος Καραγκούνης: "Το κλίμα στην Εθνική ομάδα είναι πάντα καλό. Όλοι ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε σε μερικές ημέρες. Ένας επιπλέον και ιδιαίτερος λόγος είναι και οι συνθήκες διαβίωσης στη χώρα. Θέλουμε να δώσουμε μια χαρά στους Έλληνες. Θα αγωνιστούμε στη διοργάνωση χωρίς άγχος και πίεση και θα τα δώσουμε όλα, ελπίζοντας ότι θα χαρίσουμε και πάλι όμορφες στιγμές".


Νίκος Λυμπερόπουλος: "Στις 8 Ιουνίου θα γνωρίζουμε πόσο έτοιμοι είμαστε. Η αποστολή ξεκινά με πολλά όνειρα και αισιοδοξία, αλλά και ταπεινότητα. Έχουμε "το γνώθι σ’ αυτόν". Στο πίσω μέρος του μυαλού μας θέλουμε πάντα το κάτι παραπάνω. Με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".

Σωτήρης Νίνης: "Το γεγονός ότι η Εθνική πηγαίνει για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δείχνει πολλά. Στόχος όλων των παιδιών είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για μια έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία, με καλές εμφανίσεις και πορεία".

Γιάννης Σπανουδάκης (Πρόεδρος ΟΠΑΠ): "Είμαστε εδώ για να ευχηθούμε «καλό ταξίδι και καλή τύχη» στην Εθνική ομάδα. Θα είμαστε δίπλα της ως ο μεγάλος χορηγός της. Το πάθος και η ανταγωνιστικότητα των παικτών που μετέχουν στην ομάδα είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους μας. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα μας και όλοι οι Έλληνες το έχουμε αγκαλιάσει. Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία λοιπόν, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για τον επόμενο γύρο. Η ΟΠΑΠ και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής και ΜΕΤΑ το Euro. Θα είμαστε δίπλα της ως το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Μαζί θα πάμε στη χώρα του Πελέ. Θα συμπορευτούμε σε πολλές κοινές δράσεις, χαρίζοντας συγκινήσεις και επιτυχίες στους Έλληνες και στους νέους".

Σοφοκλής Πιλάβιος: "Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για την Εθνική και ευχαριστούμε τον κ. Σπανουδάκη που είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία. Θέλουμε να κάνουμε και πάλι υπερήφανους τους Έλληνες. Το έχουμε όλοι ανάγκη. Πρωταγωνιστές θα είναι πάντα οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία με επικεφαλής τον Φερνάντο Σάντος. Δικό μας χρέος μας είναι να πιστεύουμε στην Εθνική και η ΟΠΑΠ το αποδεικνύει εμπράκτως με τη νέα χορηγική σύμβαση που υπογράφουμε σήμερα. Είναι σημαντικό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μπορούμε να προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Καλή τύχη και καλές νίκες".

soccerplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ