2012-06-04 00:26:07
Φωτογραφία για Παιδική Γιορτή Αλληλεγγύης, από τη δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλαμαριάς
“Τίποτα δεν πάει χαμένο.

Ανταλλάζουμε και αλλάζουμε.

Ό, τι δεν χρειαζόμαστε εμείς μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον άλλο.

Δεν πετάμε, ανταλλάσουμε, εξοικονομούμε, ενδιαφερόμαστε για τους άλλους, αποκτούμε κοινοτική αντίληψη, βοηθάμε, επικοινωνούμε.”

Εδώ, στη δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλαμαριάς, είπαμε ότι το πνεύμα της αλληλεγγύης , δεν έχει ηλικία, ακόμη και τα παιδιά μας μπορούν να μάθουν και να μεγαλώνουν με άλλες σχέσεις.

Έτσι γεννήθηκε η Παιδική Γιορτή Αλληλεγγύης και στις 2 Ιουνίου, γέμισε η πλατεία με τους μικρούς μας φίλους που έφεραν το παλιό τους παιχνίδι για να το ανταλλάξουν με ένα καινούριο, να πάρουν μέρος στο κυνήγι του θησαυρού ή και να βρουν ότι τους άρεσε από τα παιχνίδια των άλλων παιδιών.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα καινούρια παιχνίδια προέρχονταν όλα από την ιδιωτική συλλογή της κ. Παπαϊωάνου Μαρίας που με περίσσευμα ψυχής τα πρόσφερε στα παιδιά της πόλης μας, με μοναδικό αντάλλαγμα ένα χαμόγελο και λίγη φαντασία.

Την ευχαριστούμε εκ βαθέων για την ευγενική της προσφορά.

Όμως δεν σταματάμε εδώ, η δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλαμαριάς, μετά την εξαιρετική ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλία μας, υπόσχεται και άλλη Παιδική γιορτή Αλληλεγγύης μόλις μας δοθεί η ευκαιρία, ενώ τις επόμενες μέρες θα χαρίσει παιχνίδια που συγκεντρώνουμε, σε κοινωνικούς φορείς και παιδιατρικά τμήματα νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ