2012-06-04 00:12:19
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ Ο ΧΑΪΝΣ... ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Το μέλλον του Κάιλ Χάινς βρίσκεται στον Ολυμπιακό, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Στο Λιμάνι έμειναν ικανοποιημένοι από τη φετινή παρουσία του και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από το ρόστερ, αφού και λύσεις δίνει και χαμηλόμισθος είναι. Ωστόσο, θα γίνουν προσπάθειες να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο, ώστε να μην πιάνει θέση ξένου.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ από την πλευρά του, έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, η οποία θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη εάν δεν διέθετε τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Επιθυμία των ερυθρόλευκων, πάντως, είναι να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, αφού άλλωστε εδώ και περίπου δύο μήνες έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, οι οποίες θα εντατικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα. Εμπόδιο ίσως αποτελέσει το ΝΒΑ, αφού ο Ντόρσεϊ έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων από την χώρα του.

Όσον αφορά τον τρίτο Αμερικανό του Ολυμπιακού, τον Έισι Λο, μπορεί να αποχώρησε από την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ελπίδες να επανέλθει. Ίσα ίσα ο 27χρονος γκαρντ είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στον Ολυμπιακό και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ