2012-06-04 09:30:04
Φωτογραφία για Βέρντερ για Τοροσίδη!
Ψηλά στη λίστα της Βέρντερ είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, με γερμανικό δημοσίευμα να κάνει λόγο πως η ομάδα της Βρέμης θα κινηθεί για την απόκτηση του διεθνή μπακ του Ολυμπιακού.

Με τον Σεμπάστιαν Μπένις να βρίσκεται ένα βήμα πριν την Στουτγκάρδη, η Βέρντερ Βρέμης ψάχνει τον αντικαταστάτη του, με τον Βασίλη Τοροσίδη να είναι ψηλά στη λίστα. Όπως αναφέρει η «Bild» ο Έλληνας διεθνής είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την γερμανική ομάδα, καθώς δεν αγωνίζεται μόνο στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, αλλά μπορεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας να τα καταφέρει όπως και στην μεσαία γραμμή.

Εξάλλου το όνομα του Τοροσίδη είχε ακουστεί και τον περασμένο Γενάρη για την Βέρντερ, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε. Πάντως ο παίκτης είναι θετικός για μία μεταγραφή στο εξωτερικό, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι αν τον ικανοποιούσε η πρόταση.

Οι Γερμανοί γράφουν πως η μεταγραφή θα αγγίξει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, αν και οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να ξεκινήσουν από πιο υψηλές βάσεις τις διαπραγματεύσεις.

Πάντως, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος δήλωσε πως «θα ήμουν χαρούμενος αν τον είχα συμπαίκτη στην Βρέμη».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ