2012-06-04 09:26:25
Φωτογραφία για ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ
Παπαρήγα: «Μνημόνιο διαρκείας η ΕΕ»

Επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο για τις υπογραφές που έχουν βάλει στο μνημόνιο, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Κάποιοι έχουν βάλει την υπογραφή τους στο μνημόνιο που τους δεσμεύει πολιτικά και κομματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος και τόνισε ότι η πολιτική του μνημονίου έχει αποτύχει.

Για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να συνεργαστεί με κάποιο κόμμα είναι η ακύρωση του μνημονίου.

Επίσης εξέφρασε την επιθυμία όλοι οι βουλευτές να ψηφίσουν κατά των μνημονίων και να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα απαιτήσουν  κυβέρνηση ελλήνων εθνικής ενότητας.

Παράλληλα, κατηγόρησε την υπηρεσιακή κυβέρνηση ότι παράνομα δεν εισπράττει τους φόρους για ένα μήνα, ενώ έκανε λόγο και για τρομοκρατία εναντίον των πολιτών με το δίλλημα μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ.


Από την άλλη, αρνητική στο ενδεχόμενο συμμετοχής του ΚΚΕ σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, είτε «κεντροδεξιά» είτε «κεντροαριστερή», δηλώνει η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στον κυριακάτικο «Αγγελιοφόρο».

«Η ΕΕ είναι ένα "μνημόνιο διαρκείας", ο λαός πρέπει να αλλάξει την ψήφο του, καθώς στις 6 Μαΐου αντιμετώπισε τον εκφοβισμό ότι, αν δεν υπάρξει ισχυρή κυβέρνηση ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, θα καταστραφεί η χώρα, αλλά (ταυτόχρονα) κυριάρχησαν οι αυταπάτες για φιλολαϊκή πολιτική χωρίς σύγκρουση με τις δεσμεύσεις της ΕΕ και το κεφάλαιο», ανέφερε η κ. Παπαρήγα.

Ερωτηθείσα για το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή», η κ. Παπαρήγα απάντησε ότι «είτε με ευρώ είτε με ένα άλλο νόμισμα, όπως Geuro ή δραχμή, η πορεία πτώχευσης του λαού είναι αναπόφευκτη όσο συνεχίζεται ο δρόμος της καπιταλιστικής ανάπτυξης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ