2018-07-07 16:51:12
Φωτογραφία για Πήρε Βιτέλλα το Φάληρο, ανανέωσαν τέσσερις
Παίκτης της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου είναι από χθες ο Κωνσταντίνος Βιτέλλας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Υδραϊκού θα φορά το σκουφάκι του ΑΟΠΦ για τη νέα σεζόν, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΝΟ Χίου, Εθνικό και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το τμήμα υδατοσφαίρισης Α. Ο. Π. Φ. ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Κων/νο Βιτελλα για την νέα αγωνιστική χρονιά.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά. Ο Κωνσταντίνος είναι 27 ετών και ύψος 1,85εκ. Αγωνίζεται στις θέσεις αμυντικού και περιφερειακού. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Χίου του Εθνικού του Παναθηναϊκού και του Υδραϊκού”.

Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στην οικογένεια του Π. Φαληρου. Εύχομαι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρόνια!”

Πλην του Βιτέλλα, η ομάδα του Φαλήρου επισημοποίησε σήμερα επίσης τις ανανεώσεις των συμβολαίων τεσσάρων παικτών και συγκεκριμένα των Χαράλαμπου Τρούλου, Νίκου Γαρδίκα, Ζαννή Αλαφραγκή και Δημήτρη Κατσαγουνου.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ