2012-06-04 14:44:24
Φωτογραφία για Γ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: Θέλω να μείνει ο Λέτο
Ανοικτό χαρακτήρισε το θέμα παραμονής του Σεμπάστιαν Λέτο ο Γιάννης Αλαφούζος σε επικοινωνία που είχε με οπαδούς μέσω Twitter Παράλληλα, ο ιδρυτής του σωματείου φίλων Παναθηναϊκού εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία του εγχειρήματος της εταιρείας λαϊκής βάσης, ενώ υπερασπίστηκε τον Δημήτρη Γόντικα και την προσφορά του στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στο Twitter:

Για τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος της εταιρείας λαϊκής βάσης: «Ένα πετυχημένο σωματείο λαϊκής βάσης με αρχές και διαφάνεια είναι πρωτίστως πολιτικό στοίχημα στην σημερινή Ελλάδα. Δυστυχώς η κρίση είναι μεγάλη. Όμως η έρευνα που κάναμε τον Μάρτιο έδειξε ότι ένας σε κάθε 44 Παναθηναϊκούς και μπορεί και θέλει να βοηθήσει».

Για το μέλλον του Σεμπαστιάν Λέτο: «Όλες οι πιθανότητες είναι ανοικτές. Εγώ προσωπικά σε συναισθηματικό επίπεδο θα ήθελα να είναι καλά και μείνει ο Λέτο στον ΠΑΟ».


Για το αν θα του γίνει πρόταση για μείωση: «Αυτό δεν είναι κάτι που να μπορώ να σας απαντήσω. Τέτοια θέματα αποφασίζονται μετά από συζήτηση από πρόεδρο».

Για το ρόλο του στην ομάδα: «Δεν είμαι ιδιοκτήτης! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μέλη του σωματείου θα είναι. Εγώ προσωρινά λειτουργώ σαν θεματοφύλακας».

Για τον Δημήτρη Γόντικα: «Ο κύριος Γόντικας είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ και εξελέγη από το διοικητικό συμβούλιό της. Είναι άδικο να υποτιμάτε τον άνθρωπο που με 2-3 άλλους, κράτησε τον Παναθηναϊκό όταν όλοι οι μέτοχοι εγκατέλειψαν».

Για το θέμα του γηπέδου: «Μετά την επείγουσα αντιμετώπιση άμεσων θεμάτων βιωσιμότητας, ακολουθεί το γηπεδικό. Η γενική σημερινή κατάσταση της χώρας όμως…».

Για το πώς θα συμμετέχει ο κόσμος στη λαϊκή βάση: «Οπότε επικοινωνώ με Παναθηναϊκούς από Κύπρο αισθάνομαι πιο αισιόδοξος. Από 2/7 θα μπορούμε να γίνουμε μέλη πληρώνοντας έγγραφη, είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία. Θα υπάρξει μεγάλη επεξηγηματική διαφημιστική καμπάνια».

Για τις τιμές των εισιτηρίων: «Θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη μείωση στις τιμές των εισιτηρίων. Αυτό είναι κάτι που οφείλει η ΠΑΕ στους οπαδούς της».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ