2012-06-04 15:30:06
Φωτογραφία για «Ζαρντίμ εναλλακτική του Γκραντ»
Στην Ελλάδα αναμένεται τη Δευτέρα (4/6) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ την ώρα που οι Πορτογάλοι γράφουν ότι θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού σε περίπτωση που ο Αβραάμ Γκραντ απαντήσει αρνητικά.

Η ιστοσελίδα της «Record» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός συναντήθηκε το Σάββατο βράδυ με τον Ισραηλινό προπονητή Αβραάμ Γκραντ και του παρουσίασε το πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια, δίνοντας προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να δώσει την τελική του απάντηση. Αν ο Αβραάμ Γκραντ αρνηθεί την πρόταση, οι ιθύνοντες των Πρωταθλητών Ελλάδας θα προχωρήσει άμεσα στην υπόθεση του Πορτογάλου, Λεονάρντο Ζαρντίμ».

Για να συνεχίσει με τα εξής: «Ο Αβραάμ Γκραντ είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον πετυχημένο Ισπανό Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά η συνάντηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον εκπρόσωπο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, Μοχάμεντ Αφζάλ, άφησε επίσης ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς ο προπονητής έφερε την Μπράγκα στην 3η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ