2012-06-04 16:08:08
Φωτογραφία για ΚΙ ΑΝ ΣΕΙΣ ΤΡΟΧΙΖΕΤΕ ΣΠΑΘΙ, ΕΓΩ ΤΡΟΧΙΖΩ ΓΛΩΣΣΑ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ

@Στο χορό του ψεύδους, της παραπληροφόρησης, της τρομοκράτησης και της χυδαιότητας κοντά τα βοθροκάναλα και οι πατσαβουροφυλλάδες... Έτσι και διαβάσει μία είναι σα να τις διάβασες όλες!

@Κανείς δε θα γλυτώσει μόνος του @Δημοσιογράφοι (που λέει ο λόγος)… Γελοιοποιήσατε το λειτούργημα ελέγχου της εξουσίας και μετατρέψατε τους εαυτούς σας σε υμνητές και προαγωγούς του σάπιου πολιτικού συστήματος… Δε θα ξεφύγετε εύκολα κι εσείς και τ’ αφεντικά σας, τα κάθε είδους αφεντικά σας.

@ Mister GAP, σαν πας στον πηγαιμό για το Ειδικό Δικαστήριο, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τον Βενιζέλο… και τον Σαμαρά... Και τον Καρατζαφέρη!

@Ωραίος τίτλος εφημερίδας, «ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ» αλλά έχω καλύτερο, «ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ»… Καλά ξυπνητούρια!

@To lifestyle μας τελείωσε… Και τώρα πως θα ζήσουμε χωρίς ιλουστρασιόν πουτάνες @Ελευθερία δεν είναι η βίλα στη Μύκονο, το μεταξωτό βρακί και η Φεράρι ρε μαλάκες…


@ Ξιπασμένη και λουμπενοκολτουριάρα, από τη μια μέμφεται την Αθήνα για τα δεινά της κι από την άλλη κατεβάζει τα βρακιά της σε οτιδήποτε Αθηναϊκό! Πως σε κατάντησαν έτσι Θεσσαλονίκη μου…

@Bλέπω τους κομματοκαριερίστες που σουλατσάρουν από κανάλι σε κανάλι διαφημίζοντας το «εμπόρευμά» τους και μου ‘ρχεται να ξεράσω!

@Θα μας τρελάνουν οι Σαμαροβενιζέλοι, ο ένας μετά τον άλλο γίνονται αντιμνημονιακοί. Όλοι με πόνο ψυχής υπογράψανε τα μνημόνια!!!

@ Η GOLDMAN SACHS ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ! "Η έξοδος από το ευρώ δεν είναι πιθανή, ούτε μπορεί κανείς να αποβάλει την Ελλάδα. Αν όμως η Ελλάδα αποφασίσει από μόνη της να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και να εκδώσει δικό της νόμισμα, οι επιπτώσεις θα ήταν δραματικές για την ίδια την ευρωζώνη, αλλά και για τις παγκόσμιες αγορές. Η ίδια η ευρωζώνη θα συρρικνωθεί κατ' ελάχιστον 2%! Και βέβαια όλα αυτά, χωρίς το ισπανικό και το ιταλικό χάος..."

@Γιαννάκη Αλαφούζο, η προ 5 λεπτών εμφάνιση του «σωτήρα» Αλ. Παπαδόπουλου στην «ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ» ήρθε να δικαιώσει εμένα και να αφαιρέσει από σένα το όποιο κατάλοιπο σεβασμού που ίσως σου απέμεινε έναντι του Ελληνικού λαού και της έννοιας της Δημοκρατίας.

@Γιαννάκη Αλαφούζο, η πλέον ασφαλής μέθοδος να μετατρέψεις, ως ειδικός, τον ΠΑΟ σε ομάδα 

μισητή, είναι απλή: Ακολούθησε κατά γράμμα τις τακτικές που εφαρμόζεις στον ΣΚΑΪ

@Η γελοιότητα των Σαμαροβενιζέλων συναγωνίζεται επάξια την αθλιότητα του ΣΚΑΙ 

@KIRIAKIMEDRASI κ. Μάλλη, δεν έχετε κουραστεί ακόμα με τις ηλίθιες και τις στημένες ερωτήσεις που σας υποχρεώνουν να ρωτάτε ξανά και ξανά;

@Γιατί όταν οι τράπεζες στέλνουν "τελευταία ειδοποίηση" για μια δόση, στη συνέχεια αθετούν την υπόσχεσή τους και ξανασχολούνται μαζί μας ;
HarryKlynn
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ