2012-06-04 21:33:59
Φωτογραφία για Έτσι μένει ο Πρίντεζης!
Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι Ολυμπιακός αλλά τα αισθήματα δεν φτάνουν για να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του. Χρειάζονται και τα κατάλληλα λεφτά...

Γιατί και περιζήτητος είναι με την εκπληκτική σεζόν που έκανε και πρόταση κοντά στο 1 εκ. ευρώ μπορεί να βρει.

Από την άλλη, δεν είναι και αχάριστος. Ο Ολυμπιακός τον μάζεψε όταν δεν είχε πού να πάει και τον βοήθησε να δώσει την καριέρα του. Πρόκειται για μια αμφίδρομη σχέση, ας μην λησμονούμε ότι το περασμένο καλοκαίρι επισκέφθηκε τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια και του είπε επί λέξη: «Δώστε μου όσα θέλετε, δεν με νοιάζει».

Άλλο φέτος βέβαια και άλλο πέρυσι. Τότε είχε και την καβάντζα των 650.000 ευρώ από την αποζημίωση της Μάλαγα. Μαζί με τα 250.000 του Ολυμπιακού, έφτασε τα 900.000 ευρώ ετησίως. Καθόλου άσχημα.

Οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι ο Πρίντεζης θα μείνει στον Ολυμπιακό ακόμα κι αν οι ερυθρόλευκοι δεν του κάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσφορά (ακόμα δηλαδή κι αν του δίνουν περισσότερα από το εξωτερικό) κι αυτό έχει να κάνει με δύο λόγους. Πρώτα απ' όλα ξέρει από πρώτο χέρι πως η ξενιτιά είναι δύσκολη και κατά δεύτερο λόγο θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Πρόβλεψη; Κάπου στα 800.000 με 850.000 ευρώ το χρόνο, μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ