2012-06-05 02:31:47
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο «σφαγέας» πορνοστάρ
Ο 29χρονος bisexual πορνοστάρ που δολοφόνησε και τεμάχισε τον Κινέζο σύντροφό του στο Μόντρεαλ συνελήφθη στο Βερολίνο από την Ιντερπόλ.

Συνελήφθη στο Βερολίνο ο «σφαγέας του Μόντρεαλ», ο 29χρονος Λούκα Ρόσο Μανιότα, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία και τον τεμαχισμό 24χρονου Κινέζου φοιτητή με τον οποίο φέρεται να είχε σεξουαλικές σχέσεις, στις 24 του περασμένου Μάϊου στο Μόντρεαλ.

Ο 29χρονος ηθοποιός ταινιών πορνό είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο το βίντεο με το στυγερό έγκλημα και στη συνέχεια ταχυδρόμησε τα μέλη του θύματος.

Ο Μανιότα συνελήφθη σε ίντερντετ-καφέ στο Βερολίνο όπου φαίνεται ότι μετέβη ώστε να διαβάσει τις ειδήσεις που αναφέρονταν στο πρόσωπό του. Εκεί αναγνωρίστηκε από έναν υπάλληλο ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Ο συλληφθείς ανακρίνεται με στόχο να διαπιστωθεί αν έχει συνεργούς ή αν είχε φτιάξει κάποια λίστα με τα επόμενα θύματά του, ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί σε δικαστή.

Θυμίζουμε ότι ο κορμός του θύματος είχε βρεθεί στις 25 Μαΐου, σε αποσύνθεση, μέσα σε μια βαλίτσα, σε σωρό σκουπιδιών στο Μόντρεαλ. Στο διαμέρισμα που νοίκιαζε βρέθηκε επίσης ένα κρεβάτι γεμάτο αίματα, ενώ στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο κατέγραφε την δολοφονία ενός γυμνού άνδρα δεμένου σε ένα κρεβάτι με παγοκόφτη και στην συνέχεια τον διαμελισμό του πτώματος.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ