2012-06-05 02:27:03
Φωτογραφία για Γίνεται μέτοχος στον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς!
Τριετές συμβόλαιο, το 25% των μετοχών του Παναθηναικού και ότι θέλει στα πόδια του είναι αποφασισμένοι να του προσφέρουν οι Αφοί Γιαννακόπουλοι, που διέγραψαν τελείως κάθε περίπτωση πώλησης της ΚΑΕ Η «πράσινη» διοίκηση κάλεσε, για σήμερα το μεσημέρι, τον Σέρβο τεχνικό για να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της συνεργασίας τους.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν, λίγα 24ωρα μετά τις ενθαρρυντικές, όσον αφορά στο θέμα της παραμονής του, δηλώσεις του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά τον 5ο τελικό με τον Ολυμπιακό. Βέβαια, για να γίνει πραγματικότητα αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικές, αλλά και αγωνιστικές επιθυμίες του Σέρβου (σ.σ. παραμονή Διαμαντίδη, Μπατίστ, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου, Βουγιούκα, Ν.Καλάθη και Γιασικεβίτσιους).

Σε πρώτη φάση, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα συζητήσει, βασιζόμενη σε ένα τριετές πλάνο συνεργασίας μέχρι το 2015, όπερ σημαίνει ότι και η ίδια θα παραμείνει κοντά στην ομάδα. Ο προϋπολογισμός που υπάρχει στο μυαλό της διοίκησης είναι ένα ετήσιο μπάτζετ της τάξης των 10.000.000 ευρώ, το οποίο ενδέχεται να ανέβει κατά 2.000.000 (μαζί με το ποσό της εφορίας), ενώ σε αυτό του Ομπράντοβιτς οριοθετείται στα 15.000.000 ευρώ ετησίως, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να παραμείνει ανταγωνιστικός. Παράλληλα, οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι φέρονται διατεθημένοι να προσφέρουν στον «Ζοτς» το 25% των μετοχών της ΚΑΕ, ως ελάχιστη αναγνώριση των όσων έχει προσφέρει στην πολυετή θητεία του στην ομάδα.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ