2012-06-05 09:50:54
Φωτογραφία για Οι πιο πολύκροτοι χωρισμοί του 2012
Ο θαυμαστός κόσμος του Hollywood δε σταματά να μας τροφοδοτεί με ειδήσεις και σκάνδαλα Εγκυμοσύνες, έρωτες, συνεργασίες αλλά και πολλοί χωρισμοί βρίσκονται στο καθημερινό μενού των stars. Συγκεντρώσαμε τους πιο πολύκροτους χωρισμούς του 2012 και σας τους παρουσιάζουμε...

Heidi Klum-Seal: Η είδηση του διαζυγίου του διάσημου supermodel και του τραγουδιστή της soul έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία! Το ζευγάρι, το οποίο ήταν παντρεμένο για 7 χρόνια, μάλλον έπεσε θύμα και αυτό των δεισιδαιμονιών, ανακοίνωσε το χωρισμό του τον περασμένο Ιανουάριο. Η λιτή ανακοίνωση συνοδεύτηκε, ως είθισται, και από τις κλασικές δηλώσεις περί αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού. Οι δυο τους είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ ο Seal υιοθέτησε το 2009 την κόρη της Heidi, Leni, την οποία έχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της.

Sofia Vergara-Nick Loeb: Η διάσημη σεξοβόμβα και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, ανακοίνωσαν το δεσμό τους στις αρχές του 2010. Μάλιστα όλα έδειχναν ότι το ζευγάρι θα κατέληγε στο γάμο, με το 19χρονο γιο της Sofia να διατηρεί άριστες σχέσεις με το σύντροφο της μητέρας του. Τελικά ο Nick δεν μπόρεσε να αντέξει την ξέφρενη ζωή της αγαπημένης του και την άφησε στα κρύα του λουτρού, ρίχνοντάς τη στην κατάθλιψη!


Adam Levine-Anne Vyalitsyna: Ο τραγουδιστής των Marron5 και το πανέμορφο μοντέλο έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, ο οποίος μεταξύ άλλων περιέλαβε ένα video clip από κοινού, ένα fashion show της Victoria's Secret και μία γυμνή φωτογράφιση για τη Ρωσική Vogue. Μετά από όλα αυτά μάλλον ξέμειναν από ιδέες και είπαν να... χωρίσουν!

Bradley Cooper-Zoe Saldana: Ο ωραίος και η ωραία, έβγαιναν για μόλις τρεις μήνες και πρόλαβαν να αποφασίσουν ότι δεν ταιριάζουν, παρά το γεγονός ότι η Zoe είχε γνωρίσει την μητέρα του συντρόφου της. Μικρό το κακό, καθώς ο διάσημος γόης δε φημίζεται και για το σταθερό του χαρακτήρα του!

Εva Longoria-Eduardo Cruz: Μετά το διαζύγιό της από τον Tony Parker, η διάσημη ηθοποιός πίστεψε ότι βρήκε τον έρωτα και τη σταθερότητα στο πρόσωπο του μικρού αδερφού της Penelope Cruz. Έπρεπε όμως να ξέρει εξ' αρχής ότι οι Ισπανοί φημίζονται για το φλογερό τους ταπεραμέντο. Οι δυο τους, έμειναν μαζί ένα χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν φίλοι.

Lady GaGa-Taylor Kinney: Η ανατρεπτική star έμεινε περίπου 10 μήνες με τον ομολογουμένως καλλονό, μοντέλο και ηθοποιό, και στη συνέχεια απλά... τον έδιωξε. Ο λόγος; Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της αυτή την περίοδο στη ζωή της GaGa δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο εκτός από την καριέρα της! Και μη χειρότερα...

Samantha Ronson-Erin Foster: Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, δεν του στερεί το δικαίωμα της ρουτίνας και της βαρεμάρας. Η διάσημη Dj και πρώην της Linsday Lohan, Samantha Ronson χώρισε το κορίτσι της μετά από 16 μήνες, λόγω φορτωμένου προγράμματος!
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ