2012-06-05 15:00:06
Φωτογραφία για Η Pirelli επέλεξε τις γόμες P Zero slick για τους προσεχείς αγώνες των Μόντρεαλ, Βαλένθια και Σίλβερστοουν
Η Pirelli επέλεξε τις γόμες P Zero slick που θα χρησιμοποιηθούν στους προσεχείς αγώνες των Μόντρεαλ, Βαλένθια και Σίλβερστοουν.

Στο Καναδικό Grand Prix στο Μόντρεαλ, οι ομάδες θα χρησιμοποιήσουν γόμες P Zero Yellow soft και P Zero Red supersoft. Στο Ευρωπαϊκό Grand Prix της Βαλένθια, οι ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους ελαστικά P Zero White medium και P Zero Yellow soft.

Τέλος, για το Βρετανικό Grand Prix που θα πραγματοποιηθεί στο Σίλβερστοουν τον Ιούλιο, η Pirelli θα φέρει P Zero Silver hard και P Zero Yellow soft, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ελικοειδές σιρκουί δημόσιων δρόμων του Μόντρεαλ προσφέρεται για τις δύο πιο μαλακές γόμες της γκάμας Pirelli – αυτές δηλαδή που θα χρησιμοποιηθούν στο Μονακό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η πίστα της Βαλένθιας αποτελείται επίσης από δημόσιους δρόμους αλλά λόγω υψηλότερων θερμοκρασιών και ταχυτήτων ενδείκνυνται περισσότερο τα μεσαία και μαλακά ελαστικά.

Το Σίλβερστοουν είναι από τα ταχύτερα σιρκουί της σεζόν επομένως η επιλογή σκληρής και μαλακής γόμας – με τις δύο γόμες να διαφέρουν κατά μία ολόκληρη βαθμίδα – θα αποδείξει τόσο την αντοχή όσο και την απόδοση των προϊόντων Pirelli, ενώ παράλληλα θα επιτρέψει την εφαρμογή πολλών, διαφορετικών στρατηγικών.

Οι κανονισμοί του 2012 ορίζουν ότι υπό κανονικές συνθήκες κάθε ομάδα θα λαμβάνει έξι σετ ελαστικών σκληρότερης γόμας και πέντε σετ πιο μαλακής για το Σαββατοκύριακο του αγώνα, που μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε στάδιο από τις ελεύθερες δοκιμές και μετά.

Η Pirelli θα φέρει επίσης τα ενδιάμεσα ελαστικά της Cinturato Green για βρεγμένη πίστα (τέσσερα σετ ανά οδηγό) καθώς και το ελαστικό βροχής Cinturato Blue (τρία σετ ανά οδηγό) σε κάθε αγώνα.

Οι επιλογές ελαστικών μέχρι τώρα:

PZero Red PZero Yellow PZero White PZero SilverΑυστραλία Soft MediumΜαλαισία Medium HardΚίνα Soft MediumΜπαχρέιν Soft MediumΙσπανία Soft HardΜονακό Supersoft SoftΚαναδάς Supersoft SoftΕυρώπη Soft MediumΜ. Βρετανία Soft Hard

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ