2012-06-05 15:15:06
Φωτογραφία για Οι χρυσοί μισθοί των Τροϊκανών
- Έτσι το παίζουμε κι εμείς "σκληροί"

- Διαβάστε πόσα παίρνουν

Χρυσά μπόνους που φθάνουν τις 25.000 -30.000 ευρώ το μήνα λαμβάνει κάθε μέλος των ειδικών τεχνικών κλιμακίων των ελεγκτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τις… πολύτιμες συμβουλές και  προτάσεις του προς την ελληνική δημόσια διοίκηση, που αν υλοποιηθούν στο σύνολό τους θα υποβαθμίσουν το επίπεδο διαβίωσης όλων των Ελλήνων πολιτών σε επίπεδο Αφρικής!

Τα χρήματα που εισπράττουν οι ελεγκτές, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, καταβάλλονται μέσω του Κρατικού Προϋπολογισμού και συγκεκριμένα μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με κεφάλαια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα οποία πιστώνονται στο σκέλος των εσόδων του ΠΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το bankingnews.gr τα χρήματα των αμοιβών των ελεγκτών της ΕΕ και του ΔΝΤ προέρχονται από τα κοινοτικά ταμεία. Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη εγκρίνει ένα ποσό της τάξης των 90 εκατ. ευρώ, και το οποίο θα μοιραστούν τα «γκρουπ» της τεχνικής αντιπροσωπίας που κατά διαστήματα έχουν έρθει στη χώρα μας.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επαγγελματίας ο Μελίσσας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επαγγελματίας ο Μελίσσας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ