2012-06-05 15:15:58
Φωτογραφία για Το Linkedin, τα social media και η αγορά εργασίας, στο ΑΠΘ
«Social media και αγορά εργασίας. Η περίπτωση του Linkedin» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας και η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 και ώρες 18:00 με 20:00, στο Αμφιθέατρο ΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Α.Π.Θ., στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Στην εκδήλωση θα δοθεί η δυνατότητα σε φοιτητές/τριες, αποφοίτους πανεπιστημίου, πανεπιστημιακούς αλλά και στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα να ενημερωθούν για τα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media).

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να τα αξιοποιήσουν προκειμένου να βρουν μία θέση στην αγορά εργασίας και πως θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στο κοινωνικό δίκτυο Linkedin.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας http://www.dasta.auth.gr, όπου και θα βρείτε και δηλώσεις συμμετοχής.

Πληροφορίες για το κοινό: Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ., τηλ. 2310 999320, e-mail: [email protected]

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ώρα προσέλευσης - Εγγραφές: 17:45.

Πηγή: voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ