2012-06-05 18:13:58
Φωτογραφία για Χρυσοί μισθοί για τους τροϊκανούς. 30.000 ευρώ...
Έως 30.000 ευρώ μηνιαίως έφθασαν να παίρνουν οι ελεγκτές της ΕΕ και του ΔΝΤ «Χρυσές» δουλειές συνιστά για τα κλιμάκια της τρόικας οι υπηρεσίες που προσφέρουν σε τεχνικό επίπεδο στην Ελλάδα.

Την ώρα που στην χώρα μας εφαρμόζεται το χειρότερο πρόγραμμα λιτότητας με περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα οι ελεγκτές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ έχουν φθάσει να παίρνουν 25.000 με 30.000 ευρώ έκαστος για τις δουλειές τους στην Αθήνα.

Το ποσό αυτό το οποίο είναι πρόσθετο των κανονικών τους αμοιβών (bonus) και αφορά το χρονικό διάστημα για το οποίο διαρκεί ο έλεγχος της ελληνικής οικονομίας.

Αναφορικά με το ερώτημα για «το ποιος πληρώνει» αυτά τα λεφτά στους ελεγκτές της Τρόικας, στελέχη του υπουργείου Οικονομικών επισημαίνουν ότι αυτά έρχονται από τα κοινοτικά ταμεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «bankingnews», η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη εγκρίνει ένα ποσό της τάξης των 90 εκατ. ευρώ και το οποίο θα μοιραστούν τα «γκρουπ» της τεχνικής αντιπροσωπείας που κατά διαστήματα έχουν έρθει στην χώρα μας.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ