2012-06-05 18:11:46
Φωτογραφία για Πραξικόπημα στην ΕΣΗΕΑ. Είστε επικίνδυνοι!
Ανακοίνωση Ανεξάρτητων Δημοσιογράφων

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν. Βραχυκυκλωμένο, απομονωμένο και δυστυχώς εγκλωβισμένο στα μικροπολιτικά του παιχνίδια, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ όχι μόνο ακύρωσε τις εκλογές για σήμερα και αύριο, αλλά ακόμη δεν έχουν βγάλει σχετική ανακοίνωση για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι!….

Κύριοι εκτός από ανεύθυνοι πλέον είστε επικίνδυνοι. Ανεύθυνοι γιατί:

1. εδώ και μήνες δεν έχετε καταφέρει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για την υπογραγή ΣΣΕ.

2. εδώ και μήνες δεν έχετε σεβαστεί στο ελάχιστο την πρόταση των Ανεξάρτητων Δημοσιογράφων που πήρε την πλειοψηφία στις εκλογές του Φεβρουαρίου.

3. δεν έχετε σταματήσει το κύμα απολύσεων.

4. ΔΕΝ ανακόψατε το κύμα των ατομικών συμβάσεων, απεναντίας, με τη στάση σας το ενισχύσατε.

5. Ανεύθυνοι (και κωλοτούμπες) γιατί όταν υπογράφηκε η λήξασα ΣΣΕ του 2009 εσείς φωνάζατε ότι ήταν η χειρότερη ΣΣΕ που είχε υπογραφεί ποτέ και τώρα σπεύδετε να την υπερασπιστείτε, τάχα μου ως γνήσιοι και αγνοί συνδικαλιστές.


6. γιατί ΠΟΤΕ δεν κοιτάξατε κατάματα τα προβλήματα του κλάδου.

7. γιατί ΠΟΤΕ δεν κάνατε μία απεργία της προκοπής, παρά μόνο απεργίες – τουφεκιές στον αέρα, που περισσότερο πλήγωσαν το κύρος της Ένωσης και έδωσαν ακόμη ένα πάτημα στους εργοδότες για να ισοπεδώσουν το ένα μετά το άλλο, τα εργασιακά κεκτημένα χρόνων.

8. γιατί ούτε τους τύπους δεν τηρήσατε στην τελευταία Γενική Συνέλευση και ο καθένας δρούσε σαν Πάπας, ή σαν φεουδάρχης, λες και η ΕΣΗΕΑ είναι το τσιφλίκι του.

9. γιατί δεν μπήκατε καν στον κόπο να αναρτήσετε έστω μία τυπική ανακοίνωση ώστε να εξηγείτε τους λόγους για τους οποίους αναβάλλεται (;) η ψηφοφορία για τον ισολογισμό και τον προϋπολογισμό των 2011 και 2012 αντίστοιχα. Γιατί; Φοβηθήκατε ότι θα καταψηφιστούν;

Πλέον, μετά και την απόρριψη των προτάσεων για ψηφοφορία, αφού όλη η διαδικασία καταφέρατε να είναι νομικώς διάτρητη από παντού, εξαφανιστήκατε.

Σας τα είπαμε επισήμως, σας τα είπαμε και δια ζώσης. Αλλά ούτε στο ελάχιστο εισακουστήκαμε. Και τώρα, για ακόμη μία φορά ο κλάδος βράζει και όλοι λοιδορούν την Ένωση, που θα έπρεπε κανονικά – ειδικά στην παρούσα φάση – να είναι ο θεματοφύλακας των θεσμών και των κεκτημένων.

Αν όλα αυτά δε συνιστούν πραξικόπημα, τότε τι είναι;

Κύριοι, αποτύχατε. Είστε επικίνδυνοι.

Δεν υποχωρούμε

Δεν συμβιβαζόμαστε

Δεν υποκύπτουμε

Η ΕΣΗΕΑ θα ανακτήσει την χαμένη της Αξιοπρέπεια

Όλοι μαζί Ενωμένοι

Τα ψέματα τελείωσαν

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

andimosiografoi.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
DEBATE ΤΕΛΟΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
DEBATE ΤΕΛΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ