2012-06-05 20:46:02
Φωτογραφία για ΚΚΕ: Η κινδυνολογία της ΝΔ και ο εφησυχασμός του ΣΥΡΙΖΑ αφοπλίζουν το λαό
Αντεπίθεση του λαϊκού κινήματος ή εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων είναι το δίλημμα που θέτει το ΚΚΕ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όπως τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα κατά την παρουσίαση των προτάσεων του κόμματος για την ανάπτυξη.

«Το δίλημμα δραχμή ή ευρώ που θέτει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και το μνημόνιο ή αντιμνημόνιο που θέτει η ΣΥΡΙΖΑ είναι πλαστό», ανέφερε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι «το ερώτημα είναι πώς θα βρεθεί ο λαός την επόμενη ημέρα των εκλογών».

Η κ.Παπαρήγα πρόσθεσε: «Η κινδυνολογία της ΝΔ και η άνευ προηγούμενου εφησύχαση που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει τον λαό σε αφοπλισμό», τονίζοντας ότι καμία κυβέρνηση «ούτε της ΝΔ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οικουμενική» δεν πρόκειται να σώσει το λαό από μία ελεγχόμενη πτώχευση.

«Η επόμενη κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει δύο ενδεχόμενα: α) την αναδιαπραγμάτευση με τους πιστωτές εντός ευρωζώνης που οδηγεί σε νέα μνημόνια, νέες περικοπές, β) την ώθηση σε έξοδο από την ευρωζώνη με ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας, ήδη υπάρχει στάση πληρωμών» τόνισε.

Η κ.Παπαρήγα ανέφερε ότι μονόδρομος είναι η αντεπίθεση, τονίζοντας ότι «όποια κυβέρνηση ανεξάρτητα από τα συνθήματά της θα υποταχθεί σε όσα απαιτεί τελεσίδικα η Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Οι άμεσες λύσεις που προτείνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν ανακουφίζουν το λαό» είπε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μόνη της η Κοσσιώνη...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μόνη της η Κοσσιώνη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ