2018-08-19 17:00:46
Φωτογραφία για Ζευγάρι με ποσότητα ναρκωτικών «έπεσε» στα χέρια των διωκτικών αρχών
Με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή τους, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου ένας άνδρας και μία γυναίκα, στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Πρόκειται για έναν 39χρονο και μία 38χρονη, οι οποίοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ανάλογες υποθέσεις.

Το ζευγάρι που χθες κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Αμμουδάρας, έγινε αντιληπτό από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους έθεσαν υπό παρακολούθηση. Την κατάλληλη στιγμή, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ακινητοποίησαν το όχημα και υπέβαλαν το ζευγάρι σε έλεγχο.

Όπως προέκυψε στην κατοχή τους είχαν περίπου 250 γραμμάρια ηρωίνης καθώς και χρηματικό ποσό που θεωρείται ως προϊόν αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών. Η υπόθεσή τους τώρα αναμένεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η επίσημη ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ

Στην ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:


«Συνελήφθησαν χθες (18.08.2018) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου δύο ημεδαποί (39χρονος και 38χρονη) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (18.08.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά

242 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση  ναρκωτικών.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ