2012-06-05 23:33:25
Φωτογραφία για Νεαρή συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση 110 κιλών χασίς!
Στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κεφαλόβρυσου – Κακόλλακου, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 24χρονη Αλβανίδα, βρέθηκαν τέσσερις σάκοι, που περιείχαν 101 δέματα με κάνναβη βάρους 110 κιλών και 85 γραμμαρίων.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, αποτελούμενο τουλάχιστον από δύο ακόμη ομοεθνείς της.

Όπως προέκυψε από την εξέλιξη των ερευνών, το συγκεκριμένο κύκλωμα εμπλέκεται και σε άλλες δύο υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στη διακίνηση ποσότητας κάνναβης βάρους περίπου 106 κιλών την 28η Μαΐου το πρωί, όταν σε δασώδη έκταση στο Ωραιόκαστρο Ιωαννίνων είχαν βρεθεί από αστυνομικούς τέσσερις σάκοι με κάνναβη βάρους 106 κιλών 690 γραμμαρίων και επίσης στη διακίνηση κάνναβης βάρους 111 κιλών.


Σε αυτή την περίπτωση, όπως προέκυψε προανακριτικά, ότι, 23χρονος Αλβανός, μέλος του κυκλώματος, ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο την 23η Μαΐου, είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο στo 3o χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κεφαλοβρύσου - Ιωαννίνων και έμφορτο με κάνναβη βάρους 111 κιλών και 190 γραμμαρίων).

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ