2012-06-06 00:00:11
Φωτογραφία για 30άρια και σήμερα ο υδράργυρος
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 Σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα στις Σποράδες σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.


Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ, όπου από τις μεσημεριανές ώρες θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ