2012-06-05 23:53:01
Φωτογραφία για ΤΙΝΟΣ Η ΖΩΗ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Να σταματήσει επιτέλους αυτή η κοροϊδία με το άσυλο!.

Αληθινή ιστορία..

Ήρθε στην Ελλάδα παράνομα μέσω Τουρκίας. Δήλωσε Αφγανός, υπέβαλε αίτηση για άσυλο γιατί ήταν, λέει, πρόσφυγας και στη συνέχεια έμεινε. Έβρισκε πολύ εύκολα δουλειά (κατά δική του ομολογία) το χειμώνα στην Αθήνα και το καλοκαίρι σε τουριστικές περιοχές σε ξενοδοχεία κάνοντας παράλληλα ανέξοδες διακοπές. Το δελτίο αιτήσαντος ασύλου του άνοιγε εύκολα τις πόρτες για δουλειά αφού δεν είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να του κολλήσει ένσημα εφ όσον το αίτημα για άσυλο ισχύει και ανανεώνεται εύκολα χωρίς διατυπώσεις μέχρις αποδειχθεί ότι λέει ψέμματα ο κάτοχός του. Κάποια στιγμή ήρθε και η απάντηση από το Αφγανιστάν: άγνωστος ο αιτήσας άσυλο (πρωτότυπο)! Του επιδόθηκε απορριπτική την οποία προσέβαλε δικαστικά μέσω δικηγόρου και ωσότου τελεσιδικήσει είχε δικαίωμα στη νόμιμη διαμονή και στην εργασία ο "Αφγανός"!


Πέρυσι το καλοκαίρι στο ξενοδοχείο που δούλευε γνώρισε μια επίσης εργαζόμενη ξέμπαρκη Πολωνέζα και την παντρεύτηκε σε χρόνο μηδέν! Περιττό να πούμε ότι όλοι οι "κακόμοιροι και δυστυχισμένοι πρόσφυγες" από τη στιγμή που πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα αναζητούν το ταίρι τους σε γυναίκες αποκλειστικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (οι Ελληνίδες τους έχουν γραμμένους), για να πάρουν χαρτιά ως σύζυγοι πολιτών Ε.Ε., μια άδεια παραμονής που τους εξασφαλίζει ανανέωση χωρίς ένσημα και χωρίς να πληρώσουν παράβολο! Διαφορετικά πρέπει να ξεκουμπιστούν ή να κινούνται στην παρανομία όπως όλοι τους.

Ο "Αφγανός" μόλις παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, παραιτήθηκε από το δικαίωμα του ασύλου, πήρε άδεια παραμονής ως σύζυγος πολίτη Ε.Ε. και η πρώτη του δουλειά ήταν να πάει στην πατρίδα του να δει το σόι του. Δηλαδή μία μέρα πριν παντρευτεί δεν μπορούσε να πάει να δει τους δικούς του γιατί κινδύνευε η ζωή του (αυτή την έννοια έχει η αίτηση ασύλου) και την επόμενη μέρα του γάμου, μόλις πήρε στα χέρια του τη μπλε βεβαίωση που δίνουν μέχρι να εκδοθεί η άδεια παραμονής, έπαψε να κινδυνεύει η ζωή του και πήγε αεροπορικώς στο Ιράν γιατί Ιρανός ήταν στην πραγματικότητα!.

Πότε θα σταματήσει αυτή η κοροϊδία με το άσυλο, με τους δήθεν πρόσφυγες; Απασχολείται η Αστυνομία να δέχεται αιτήματα ασύλου από τα οποία τα περισσότερα για να μην πούμε σχεδόν στο σύνολό τους είναι με ψεύτικα στοιχεία τα οποία και αν αποδειχθούν, δίνεται το δικαίωμα στο λαθρομετανάστη να προσβάλλει την απόφαση και να παραμείνει ή πλαστογραφεί νέα χαρτιά και μένει για πάντα και καθώς δεν είναι υποχρεωμένος να έχει ούτε ασφαλιστικό φορέα, ούτε να κάνει φορολογική δήλωση, ούτε να εργάζεται γιατί είναι εν δυνάμει "πρόσφυγας", δουλεύει άνετα στη μαύρη εργασία κλέβοντας θέσεις εργασίας από Έλληνες, παίρνοντας τη μπουκιά από το στόμα των παιδιών μας. Αν υπολογίσουμε την αλλοίωση του πληθυσμιακού μας στοιχείου, την εγκληματικότητα, τις ξεχασμένες αρρώστιες που θερίζουν την κοινωνία και που κουβάλησαν αυτοί οι λαθραίοι μετανάστες βλέπουμε ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Δεν είναι πρόσφυγες οι άνθρωποι αυτοί αλλά λαθρομετανάστες και πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την εκμετάλλευση που γίνεται στις πλάτες του Έλληνα.

Ελευθερία του Λόγου για το www.eglimatikotita.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ