2012-06-06 01:10:13
Φωτογραφία για ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ»
Πάνω από 1.500 εφοπλιστές και άνθρωποι της ναυτιλίας θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και της εταιρίας του «CAPITAL», η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων, εκτός από το θέμα του αντικαταστάτη του Βαλβέρδε ασχολείται πυρετωδώς τις τελευταίες μέρες με την κορυφαία διεθνώς ναυτιλιακή έκθεση με την ονομασία «Ποσειδώνια» που γίνεται κάθε δύο χρόνια την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου στην Ελλάδα.

Το πάρτι διεξάγεται απόψε στο κοσμικό κλαμπ-εστιατόριο «Island» και θα δώσουν το παρών πάνω από 1.500 εφοπλιστές και γενικά άνθρωποι της ναυτιλίας απ' όλο τον κόσμο. Λέγεται ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μια από τις σπουδαιότερες που γίνονται στο πλαίσιο της έκθεσης και θα δώσουν το παρών ισχυροί οικονομικοί παράγοντες ανά την υφήλιο Τα 23α «Ποσειδώνια» άνοιξαν τις πύλες τους τη Δευτέρα, ενώ η αυλαία θα πέσει το Σάββατο...

Περισσότεροι από 17.000 Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, που εκπροσωπούν την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα, αναμένεται να περάσουν τις πύλες του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo κατά την πενθήμερη διάρκεια της έκθεσης, η οποία αναπτύσσεται σε επιφάνεια 60.000 τ.μ., καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ με τη συμμετοχή 1.870 εκθετών από 87 χώρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ