2018-08-25 16:07:21
Φωτογραφία για Μπέιμπι σίτερ έκλεισε 2χρονο αγοράκι σε πλυντήριο στην Πολωνία
Ένα βίντεο κακοποίησης ενός ανήλικο παιδιού στην Πολωνία από τον άνδρα που το πρόσεχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες ο 19χρονος που πρόσεχε το δίχρονο παιδί  το έβαλε στο πλυντήριο και στη συνέχεια κατέγραφε στο κινητό του το σπαρακτικό κλάμα του γελώντας. Αργότερα ο ίδιος το ανήρτησε διαδικτυακά προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και σάλο καθώς ο μικρούλης χτυπά απελπισμένος το τζάμι του πλυντηρίου προσπαθώντας να βγει έξω.

Η 21χρονη μητέρα του παιδιού αναγκάστηκε να αφήσει τον γιο της με έναν φίλο καθώς η ίδια πήγε τον φίλο της στη δουλειά. Κατά την αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε φωτογραφία του παιδιού που το αναγκάζουν να καπνίσει ένα τσιγάρο. Η επίμαχη φωτογραφία βρέθηκε στον λογαριασμό της μητέρας στα social media αν και η ίδια αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το γεγονός. Όπως είπε, άφησε το κινητό σπίτι ενώ η ίδια ήταν στη δουλειά.

Αν και ο 2χρονος Κάσπερ δεν τραυματίστηκε, η Αστυνομία άρχισε έρευνα για κακοποίηση παιδιού ενώ την υπόθεση ανέλαβαν και κοινωνικές υπηρεσίες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ