2012-06-06 02:16:36
Φωτογραφία για Επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου
Τη μεταβίβαση των μετοχών του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στους νέους τους μετόχους αναμένεται να... εγκρίνει στην έκτακτη συνεδρίασή της την Πέμπτη (07/06) το μεσημέρι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η έγκριση της αλλαγής που έχει επέλθει τόσο στα μετοχολόγια του Ολυμπιακού Βόλου, όσο και της Καβάλας θα είναι και το μοναδικό θέμα που θα απασχολήσει την Επιτροπή, καθώς η νομιμότητα του νέου καθεστώτος αποτελεί προαπαιτούμενο από την ΕΠΟ ώστε εν συνεχεία να τοποθετηθούν οι δύο ομάδες σε επαγγελματική κατηγορία.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΕΑ δεν θα χορηγήσει στους δύο συλλόγους πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αφού για να το κάνει αυτό πρέπει να έχει μάθει προηγουμένως από την ΕΠΟ την κατηγορία που θα αγωνίζονται οι δύο ομάδες.

Ο δρόμος έτσι γι΄ αυτό θα ανοίξει την Πέμπτη με τον έλεγχο νομιμότητας του νέου μετοχολογίου από την ΕΕΑ (προφανώς μετά από κάποιου είδους συνεννόηση μεταξύ της ομοσπονδίας και της ΓΓΑ) που επιβάλει η ομοσπονδία πριν πάρει την απόφασή της.

Η λογική πάντως λέει πως οι δύο ΠΑΕ θα ενταχθούν στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία, δηλαδή τη Football League 2.
onsports
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ