2012-06-06 07:14:40
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τι συνέβη στη Χούλα;
Λιάνα Μυστακίδου

Ο Πρόεδρος της Συρίας κ. Άσαντ μιλώντας στη νέα Βουλή που σχηματίστηκε μετά την 7η Μαΐου  αρνήθηκε τις κατηγορίες που επιρρίπτουν στην κυβέρνηση για τη σφαγή αμάχων στη Χούλα. Όπως είπε «αυτά που συνέβησαν στη Χούλα και σε άλλες περιοχές είναι τρομερές σφαγές που δεν τις κάνουν ούτε θηρία».

Συμπλήρωσε επίσης πως «δεν αντιμετωπίζουμε ένα πολιτικό πρόβλημα, αλλά ένα σχέδιο αφανισμού της χώρας. Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν πόλεμο που τον κατευθύνουν ξένες δυνάμεις. Δεν θα επιτρέψουμε σε Σύριους να καταστρέψουν τη χώρα με τα ίδια τους τα χέρια».

Στην ιστοσελίδα www.globalresearch.com δημοσιεύεται μια έκθεση του Marat Musin για τη σφαγή στη Χούλα, όπου καταγράφονται αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην έκθεση επισημαίνεται πως όλες οι οικογένειες που δολοφονήθηκαν στη Χούλα υποστήριζαν τον Πρόεδρο Άσαντ. Επίσης, τονίζεται ότι  τη σφαγή την έκαναν ακροβολιστές της CIA, μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που ονομάζεται «Ανεξάρτητος Στρατός της Συρίας» και μέλη δυνάμεων τακτικού στρατού!


Μια σημαντική είδηση για την αλλαγή της στάσης της Τουρκίας στη Συρία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Debka.com. 

Στην ισραηλινή ιστοσελίδα αναφέρεται ότι η Τουρκία εγκατέλειψε τους αντικαθεστωτικούς, συνεργάζεται με τον  Άσαντ και τάσσεται στο πλευρό της Ρωσίας Η τακτική του επιτήδειου ουδέτερου είναι γνωστή στην Άγκυρα και εφαρμόζεται κάθε φορά που βρίσκεται υπό πίεση.

Αλλά και από πλευράς Συρίας παρατηρείται μια αλλαγή. Η Δαμασκός άνοιξε τη μεθοριακή πύλη Tellebyat  (στην περιοχή Akcakale της Ούρφα), την οποία είχε κλείσει με την αιτιολογία της «επισκευής» στις 7/12/2011.

Αυτό που μας ανησυχεί είναι η δήλωση του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ στη Συρία κ. Ανάν, ο οποίος  κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να «ενεργοποιηθεί».

Έδωσε δηλαδή το σήμα για την έναρξη της επίθεσης…
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ