2018-08-30 01:03:22
Φωτογραφία για Είχε σχεδόν 30 καταδικαστικές αποφάσεις γιατί οδηγούσε ανασφάλιστος
Μπορεί στην Ελλάδα να σπάμε όλα τα ρεκόρ σε ανασφάλιστα αυτοκίνητα, αλλά ο συγκεκριμένος οδηγός το είχε παρακάνει Συγκεκριμένα πριν ένα χρόνο, στο Coldcut Road, Clondalkin, η τροχαία σταμάτησε ένα οδηγό και του ζήτησε την ασφάλιση αυτοκινήτου. Εκεί διαπίστωσε οτι είχε σχεδόν 30 καταδικαστικές αποφάσεις γιατί οδηγούσε ανασφάλιστος!

Τελικά ο “ήρωας” αυτής της ιστορίας οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου διαπιστώθηκε, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, είχε μια τάση να μην εφαρμόζει τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας!

Ο Kerr (30 ετών) δήλωσε στο περιφερειακό δικαστήριο του Blanchardstown ότι η “ανωριμότητα” του ήταν ο λόγος που επανειλημμένα παραβίαζε τους νόμους για την οδική κυκλοφορία όταν ήταν νεότερος.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο εναγόμενος είχε 162 προηγούμενες καταδικαστικές αποφάσεις, μεταξύ των οποίων 28 καταδικαστικές αποφάσεις για ανασφάλιστη οδήγηση.Μάλιστα από το 2012 δικαστήριο του είχε απαγορεύσει να οδηγεί για τα επόμενα 25 χρόνια.

Πάντως για την συγκεκριμένη περίπτωση γλίτωσε την φυλάκιση πέντε μηνών, που προβλέπεται για την παράβαση, αφού του δόθηκε διετή αναστολή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ