2012-06-06 10:26:03
Φωτογραφία για Με τον Μ. Σούλτς συναντήθηκε ο Φ. Κουβέλης
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς είχε χθες στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Σούλτς τόνισε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπολογίζει στη συμβολή της Δημοκρατικής Αριστεράς και προσωπικά στον κ. Κουβέλη για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Αναφερόμενος ειδικότερα στον κ. Κουβέλη ο Μ. Σούλτς είπε ότι πρόκειται για έναν πολιτικό που δίνει μάχες με νηφαλιότητα για τις αναγκαίες λύσεις.

Ο Φ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δικαιούται και μπορεί να προχωρήσει σε δρόμους διεξόδου από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται. Όπως τόνισε, απαιτείται η πολιτική που θα υπηρετεί σταθερά την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη παράλληλα με μια πολιτική που θα αποδεσμεύει από συγκεκριμένες ρυθμίσεις και μέτρα του Μνημονίου.

«Είναι αναγκαίο να υπάρξει η στήριξη της ΕΕ για την ανάπτυξη και ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανεργίας» σημείωσε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ μιας ευρωπαϊκής πολιτικής και ταυτόχρονα υπέρ των μεταρρυθμίσεων στο εσωτερικό της χώρας.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ