2018-09-02 14:21:25
Φωτογραφία για Έκλεβε πελάτες μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν…


Ένας 62χρονος “ποντικός” κρυβόταν μέσα στο προσωπικό ενός γνωστού ξενοδοχείου της περιοχής 

Χερσονήσου, που σε κάθε ευκαιρία, άπλωνε το χέρι του και έκλεβε χρήματα ή διάφορα αντικείμενα από τους πελάτες της επιχείρησης στην οποία ο ίδιος εργαζόταν!..

Τη δράση του 62χρονου κλέφτη σταμάτησε χθες η Αστυνομία, όταν εκείνος έκλεψε από δωμάτιο πελάτισσας ένα χρηματικό ποσόν. Το θύμα της κλοπής σε συνεργασία με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου κάλεσαν αμέσως την Αστυνομια και λίγη ώρα αργότερα άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, πέτυχαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δράστη.

Σε ανάκριση που του έκαναν, ο 62χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει πως είχε κάνει άλλες τρεις κλοπές από το ίδιο ξενοδοχείο, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.8.2018 έως 24.8.2018. Συγκεκριμένα, είχε κλέψει το ποσό των 1889 ευρώ,  κινητά τηλέφωνα  και προσωπικά έγγραφα πελατών του ξενοδοχείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

neadrasis.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ